Jan 13, 2009

Mesaj din Buruienesti

In limba de acasa a primarului Brasovului am primit un cald mesaj de adeziune si apreciere. Acesta a fost postat la finalul unui tulburator reportaj de pe plaiurile Moldovei, "Primarul Brasovului, fiu al satului Buruienesti", care a fost reprodus aici din "Ziarul de Roman".

Ma numesc Netedu Irina si sant din Buruienesti familia mea este destul de numeroasa si stim cum este sa muncesti in camp.Ma bucur ca acest domn este primarul orasului Brasov.Nu il cunosc personal pe acest domn,dar cunosc unul din frati dumnealui ce am copilarit impreuna este o familie linistita.Felicitari pentru reportaj.

Stimata doamna Netedu, sa-i transmiteti lu fratele lu domnu primar ca Gheorghe nu mai e asa de linistit de cand e la oras. Ba chiar se poate zice ca ceva l-a lovit la cap de numa lucruri nenormale face. I s-a facut rusine de numele primit de la familia lui de l-a schimbat, si-a lasat muierea pentru una mai tanara, vorbeste cu pacat si cuvinte urate cat e ziua de lunga, numa mascari e la gura lui. Si-o desfiintat si trenul de mergea pe aici prin oras, ca nu putea sa dea jos numa sarmele. Sa-i ziceti lu fratele lui ca numa de prostii se tine si sa vina sa-l ia acasa. Asa sa-i ziceti.

No comments:

Post a Comment