Jan 15, 2009

Cra, cra, se intorc profesionistii PSD

Mihai Mohaci este prima numire pesedista intr-o functie publica de conducere. L-a inlocuit pe liberalul Iulian Mara de la Oficiul de Protectie a Consumatorilor, care a gasit ca e mai intelept sa faca pe mama de copil mic, decat sa vaduveasca populatia de competentele pesedistilor. Mihai Mohaci a mai fost sef pe la OPC pe vremea guvernarii cu numele lui Nastase, fiind foarte prezent prin presa alimentata de PSD cu banii uzinelor brasovene ca haituind tarani prin piete. Pana s-au saturat de le-au lasat locul producatorilor autohtoni de culoare.

Mohaci isi acompaniaza revenirea cu atitudini de profunda implicare si responsabilitate ca "voi urmări să văd de ce a crescut numărul de reclamaţii, dacă este din cauza agenţilor economici sau se datorează vizibilităţii instituţiei noastre." Cat de tare urmareste competentul interesul brasovenilor se vede limpede din activitatea lui de sase luni ca senator PSD. O initiativa legislativa de maxima importanta pentru Brasov "privind declararea de utilitate publica a Padurii Baneasa situata în Bucuresti, in zona administrativa a sectorului 1 şi judetului Ilfov" si doua luari de cuvant, din care una este juramantul.

2 comments:

  1. Anonymous11:54 AM

    stii ca Mohaci si-a facut campanie oferind tichete cu reduceri la magazinele pe care altadata le haituia?

    ReplyDelete
  2. acum cica-l mai si avanseaza (http://sebastiandan.blogspot.com/2009/01/mohaci-vicepreedinte-anpc.html). de aia sunt reducerile astea mari prin magazine?:) pai sa-l alegem presedinte, sa nu mai dam banii pe nimic

    ReplyDelete