Jan 7, 2009

Averile deputatilor. Dontu poarta dupa el 100.000 de euro, iar Postolachi abia avea dupa ce bea apa

Declaratiile de avere ale deputatilor brasoveni sunt publice de vreo o luna pe site-ul Camerei Deputatilor. Cum ziarele locale par prea ocupate sa-l pupe-n cur pe Scripcaru, se sintetizeaza aici tablourile "cu peisaje" si casele "de locuit" pe care au binevoit sa le declare proaspetii alesi. Poftiti de savurati.

Mihai Dontu (PNL) are un teren de 530 de mp la Apata, un apartament si doua masini (Seat Altea, VW Tiguan). Bijuterii in valoare de 15.000 de RON. Si 100.000 de euro in "numerar la purtator". Grija mare la buzunare prin autobuz! Datorii de peste 45.000 de euro la banci. Printre venituri, salariu de director la Asociatia Fun Club Volkswagen Group-12.000 pe an. Actionar unic la SC Robusta SRL.

Gabriel Andronache (PDL) e sarman. Doar un apartament si un credit de 20.000 de euro.

Lili Farkas (UDMR) a mostenit un teren de 2,5 ha pe la Halchiu, are jumatate dintr-un apartament si 3/8 din altul (este interesant cum a calculat) si doua masini. Nu are bijuterii, dar detine vreo 30.000 de lei la BCR. Datorii de 10.000 euro si un venit provenit din "plata cu ora".

Gheorghe Gabor (PNL) are vreo cinci terenuri pe la Voila si Fagaras, doua case si-un apartament, inca doua masini, icoane, tablouri si bijuterii de vreo 30.000 RON. Prin banci are depusi vreo 70.000 RON.

Gheorghe Ialomitianu (PNL) este posesor de trei terenuri intravilane prin judet si inca unul in plin centrul vechi de vreo 220 mp, o casa "de locuit" si-un apartament. Amator de tablouri "cu peisaje" in valoare de peste 25.000 RON. Nu are deloc depozite bancare si nici credite, ca un finantist care se respecta.


Ministrul Pateu
(PSD) este deja celebru, unul dintre cei mai bogati membri ai guvernului. Da' n-are masina si nici alte obiecte pretioase. Este mandrul presedinte al unei asociatii care editeaza reviste. Alte detalii sunt pe BrasovulTau.


Florin Postolachi
(PDL) n-are poza, nici apartament si nici macar masina. Il scot din mizerie un teren pe la Bod, 1.000 de lei pe luna de la o fundatie si alocatia copilului.

Gabriel Tita (PSD) este si el un pesedist care se respecta. Trei terenuri intravilane prin judet, casa "de locuit" si peste 100.000 de euro datorii la banci. Asociat la Sc Dragon Turism SRL. Nici el n-are masina, pare-se ca este semn de burghezie, care intineaza sfantul comportament social-democrat.

Senatorii se pastreaza inca discreti. Nu si-au publicat declaratiile de avere.

No comments:

Post a Comment