Feb 5, 2009

Interesele mafiote ale politicienilor au umplut Brasovul de interlopi

Aici se descria increngatura de interese comune dintre politicienii locali si interlopi, care a determinat mediul propice crimelor de strada in care trebuie sa traiasca astazi brasovenii. O informatie scapata azi in presa locala vine sa mai confirme o data aceasta terifianta realitate. Adrian Berceanu, interlopul craiovean arestat impreuna cu Serghei Gorbunov, are o firma care efectua lucrari pentru complexul rezidential "TampaGardens". Pai, si ce-i cu asta? Este, ca de complexul asta se leaga niste interese financiare ale baietilor din PDL si de la conducerea Primariei.

Cum credeti ca un Gigel din Craiova, care-si face peste noapte firma de constructii la Brasov, prinde imediat un ditamai contractul pentru cel mai mare complex de locuinte din oras? Raspunsul sta in pixul celor care i-au dat aprobarea lui Dan Camarzan, dezvoltatorul "TampaGardens", de a construi pe terenurile municipalitatii si de a distruge o parte din rezervatia naturala Tampa. Adica al alora din PDL, in special al stapanului Scripica, fara de care nu misca nimic in oras. Pentru ca asa functioneaza treaba. "Ba, iti dam aprobare numai daca lucrezi cu firmele alea, cumperi materiale de la firmele lui cutare si mai bagi si pe la noi ceva, ca e vremuri grele". Viceprimarul Adrian Gabor s-a lipit de doua apartamente. Iar printre lipitori, hop si Berceanu de la Craiova.

Este clar ca pe sistemul relational pesedist, descris zilele trecute, a ajuns Berceanu in Brasov si a intrat in afaceri si inhaitare cu pedelistii. Si pentru ca sa nu se simta singur, l-a adus de la Craiova si pe "amicul de oras" Gorbunov. E ca-i select clubul asta? Care aduce moarte in jur? Dan Camarzan a fost la un pas sa dea coltul dupa ce si-a pus streangul de gat in urma cu mai putin de doua luni.

No comments:

Post a Comment