Mar 30, 2009

Ia uite ce bine se castiga la Pateu TV!

Adela Diaconu este realizatoarea emisiunii culturale "BV01ADE" de la Nova TV, postul de televiziune al magnatului socialist Costica "Pateu" Nita. Si are un blog de pe care aflam ce viata au angajatii din presa ai lui Pateu. Atentie mare mogulilor, Scripcaru si Cancescu!
"Anul acesta de 8 Martie ( cu gandul probabil si la criza financiara, ca e la moda sa o invoci chit ca nu e cazul) multe cunostinte erau incantate de faptul ca vor iesi la un restaurant sau club de fitze, vorbindu-mi despre aceste lucruri de parca ar fi cucerit Everestul.

Pentru mine acestea fac parte din cotidian, pentru ca zi de zi ies la o cafenea sau iau masa la un restaurant bine cotat. Vazand atata extaz si fericire din partea lor, mi-am dat seama ca eu numai apreciez aceste lucruri dat fiind faptul ca pentru mine sunt zilnice.

Cred ca daca multe dintre ele ar avea parte de excursiile mele pe diferite meridiane, de sesiunile de shopping saptamanale, de rasfatul in SPA-uri sau mai stiu eu ce minunatii care mie mi se par normale si firesti cred ca ar anunta pe CNN.
" (Aici)

Superb. O viata glamoroasa care iti este si tie accesibila. Trebuie doar sa te angajezi la Nova TV si Pateu iti va oferi stralucirea unor lumi de vis. Iata si datele de contact:)


Foto: Click

16 comments:

  1. Anonymous4:11 PM

    Cam analfabeta...si urata. :)

    ReplyDelete
  2. ADELA DIACONU NU ESTE ANGAJATA A TRUSTULUI NOVAPRESS. ISI REALIZEAZA SI PRODUCE SINGURA EMISIUNEA...ALTA DATA INFORMATI-VA PT CA SUNTETI CONSIDERATI NO.1 IN BRASOV.

    ReplyDelete
  3. E TARE!CEA MAI FRUMOASA PREZENTATOARE!CEA MAI TARE EMISIUNE!HAI NOVA TV!MANDRIA ARDEALULUI!
    OFTICOSILOR....!!!

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:14 PM

    Nu pot sa cred cate acuzatii nefondate faceti....V-ati interesat macar sa vedeti daca Adela este sau nu angajata a trustului?Desigur ca NU pentru ca daca a-ti fi avut un minim de bun simt si profesionalism a-ti fi publicat adevarul....ca la carte....adik o stire se verifica din minim 3 surse....dar nah....invidia e mare.....si barfa predomina.....nu am reusit totusi sa vad vreun comentarie macar usor rautacios la adresa Mix-ului sau a RTT-ului sau poate chiar a TVS-ului......sau draga domnule jurnalist iti e frica ca nu cumva mogulii despre care vorbesti sa iti taie fondurile lunare destul de consistente reprezentand remuneratia pentru munk de a le face o imagine cat mai buna...stim si noi de la cine luati bani.

    ReplyDelete
  5. E ciudat cum in vreme de criza toti pubertii sunt distrasi de emisiunile culturale.
    Articolul asta e un misto ieftin, inspirat de dorinta nebuna de a promova Nova TV si totodata emisiunea Adelei. Multumim frumos.

    In loc sa va vedeti de subiecte si fete plicticoase (de securisti) din politica v-ati gasit voi sa va dati cu parerea despre o televiziune locala. Pana ieri credeam ca suntem prea mici ca sa atragem atentia. ;)

    Si pentru ca tot va roade, un job la Nova se plateste bine atata timp cat iti faci treaba. Depui extra "efort"? Primesti un bonus, uneori chiar o marire permanenta.

    Daca va cade rau pateul la stomac, schimbati dieta, ofticosilor.

    @Anonymous, tu esti miezul! Nu m-ar mira sa-ti placa femeile cu ochelari si par pe tate.

    ReplyDelete
  6. Hai măh că sunteţi răi... Păi Adela e ca o adiere de vânt proaspăt în media locală. OK, poate nu ştie prea multe (să scrie, de exemplu), dar nu trebuie să fim răutăcioşi cu talentele locale. Ele trebuie promovate la nivel naţional. Păi dacă stăm să judecăm la rece, Adela este foarte bine văzută la Bucureşti, din moment ce ideea ei de a-şi pune numărul de la maşină ca titlu de emisiune a fost preluată chiar de fiica preşedintelui în campanie(ADE-EBA).
    Ea este un model în viaţă despre ceea ce îşi doresc toate fetele să facă atunci când se fac mari: să aibă un sponsor (probabil, nu bag mâna în foc), emisiune TV de lifestyle, s-o ardă prin cafenele şi SPA-uri toată ziua.

    ReplyDelete
  7. Doar o vorbă să mai spun: nu vă distrează cum până şi ăştia de la NOVA se cred "TRUST" ??
    Mă stric de râs...

    ReplyDelete
  8. angajat rtt10:23 AM

    toti retardatii si analfabetii sau adunat la nova...nu vedeti ca astia fac misto de salariile voastre de rahat luate de la psd?

    ReplyDelete
  9. Nova Tv ar trebui sa tina cu dintii de Bv01Ade ca asa a auzit lumea de ei.Mai aveau o emisiune de sport buna dar am vazut ca nu mai este.Sunt curios la ce post tv va reaparea :)) In rest sunt praf... ADELA cu siguranta este foarte frumoasa si cam asta e principalul ei atu.Daca ea isi scrie blogul, scrie mai bine decat multi asa zisi 'jurnalisti'.Acum daca fata are ca pasiuni shoppingul, spa-urile si cafenelele ce sa-i faci....Am vazut ca de mica a facut tenis si apoi a avut alte activitati deci nu poate intra nici in categoria ''Bamboo-istelor'' caci nu frecventeaza cluburile de noapte si din nefericire e cu Matasareanu de 10 ani :((( Cand va face aceste ultime lucruri pe care le-am enumerat va fi CHEIA SUCCESULUI IN ROMANIA.ADE daca vrei sa fi vanata de paparazzi zi-noapte lasa-l pe Matasareanu si GO TO BAMBOO noapte de noapte.VEI FI PE PRIMA PAGINA A TABLOIDELOR, FARA SA FACI NIMIC DEOSEBIT...

    ReplyDelete
  10. PENTRU ANGAJATUL NOVA TV

    Ce nu ti-ai dat tu seama,stimabile angajat Nova TV,este faptul ca se face misto de salariile voastre penibile.Salarii de care se vaita toti reporterii vostri pe unde merg...degeaba incerci sa dregi busuiocul ca ati avea salarii ok.Daca erau macar sa supravietuiesti nu borau de foame reporterii de la Nova.
    Adela este cea mai cunoscuta de la voi si da bine...Daca ar trai din salariul de la Nova nu si-ar lua nici macar flecul de la un pantof:)))

    ReplyDelete
  11. adela esti frumoasa, dar esti (.......), vorba cantecului. cu toate astea eu sunt unul dintre fanii tai ;)

    ReplyDelete
  12. Păi bine bre Robert, dacă voi, marii jurnalişti ai urbei gustaţi din tot căcatul care se manancă pă teren de ce nu-l exploataţi pă tot?
    Nu cred eu ca cei mai cârcotaşi sunt ăştia (retarzi cum a spus bizonul de la RTT care s-a trezit şi el interesat de subiect) de la Nova.

    Toţi reporterii sunt nişte veritabili traseişti, fiecare cu buzele ţuguiate pe la rectul diverşilor moguli.

    Partea de text pe care nu ai luat-o în calcul a fost : "...atata timp cat iti faci treaba..."
    Dacă eşti o putoare e normal să stai pă câteva milioane.
    Sau mai e varianta in care nu stiti sa adunati avansul cu lichidarea. Salariul meu penibil mi-ar permite sa iţi plătesc chiria la 2 camere şi sa-ti fac cinste cu o bere pe zi, aşa ca ciocu mic!

    Sorine, pe mine mă amuză cum PNG-ul încă se mai crede partid. ;)

    Mai angajat RTT, tu ocupa-te sa-ti stapanesti erectia cand te holbezi la decolteul Roxanei.

    ReplyDelete
  13. NOVA TV IN CATASTROFA FINANCIARA!!
    Din surse sigure si foarte serioase in maxim 24 ore postul Nova TV va fii inchis pe o perioada nedeterminata.Motivul?Salariile foarte babane si tonele de faina "aruncate"in gusa angajatiilor in acele pateuri fade,servite la ora pranzului.Pentru amatori : in timpul zilei dinspre"CENTRU" sunt trimise catre cei de la NOVA produse de patiserie,un bonus prea maret.In urma unui calcul exact conducerea Nova Tv a constatat ca 3 grame faina + un ml ulei X nr angajati duce la o pierdere de foarte,foarte multi roni.De asemenea cei 3 litri de benzina folositi -pe saptamana!-de masina jurnalului de stiri dau peste cap bugetul.Salariile nu mai zici,dar sunt confidentiale.
    Asadar NOVA nu mai exista!
    Amin!
    1 aprilie 2010 )))))

    ReplyDelete
  14. Ce nu stiu ziarele locale, deontologii si ''geniile'' de bloggeri!!!

    Din iunie 2009 trustul NovaPress (de care unii mustacesc), desi au cele mai bune emisiuni locale va deveni TRUST NATIONAL. Consiliul Coordonator al Audiovizualului a acordat licenta de emisie TV in reteaua publica nationala a postului Nova Tv.

    ReplyDelete
  15. Anonymous3:29 AM

    de toata prostimea =))) ce au sarit cainii pe tine frate sa mor de nu :)) au renuntat toti la sesiuni de shopping si vacante pe meridiane si s-au infipt repede la tastatura sa-si apere haita de pe drapel. novapress trust national - du-te bah si nu te mai intoarce :)))) ultima data cand i-am vazut nova astia erau un fel de pseudoapartament ascuns la etajul unei case in paragina

    ReplyDelete
  16. Anonymous4:52 PM

    shi adela ,la cum arata ,e pe post de ''pateu''

    ReplyDelete