Jun 22, 2009

Declaratii de avere in bataie de joc ale consilierilor PDL

Din cauza ca Agentia Nationala de Integritate este foarte ocupata cu marele corupt din societatea civila Victor Alistar (Transparency International), pentru pretinse manevre prin declaratiile de avere, nu are timp sa vada si adevaratele grozavii. Monstruosenile tupeului. Odiosenii emanate din frecarea soriciului cu functia publica. Cum este declaratia de avere a consilierului PDL cu carciuma si EBA la buda, Adrian Oprica. Pe care o puteti vedea aici, proaspat actualizata. In mai 2005!! O sumedenie de pagini albe, albe, ale celui mai famelic dintre politicieni. Noroc ca se stie unde-i este locanta, asa ca sufletele miloase pot sa-i lase niste bani la buda sa nu le moara alesul.

Un alt nesimtit este Ladislau Hathazi, maestrul sportului si al traficului cu tevi si carbune la CET. Se prezinta peste tot ca mare om de afaceri, dar in declaratia de avere traieste din banii de seminte pe care-i ia de la municipalitate si din cei ai nevestei. Nici pomeneala sa-i apara vreo firma in declaratia de interese. Biet sarman!

De altfel, in frunte cu stapanul Scripcaru, care minte printr-o declaratie de avere neactualizata de mai bine de un an ca sta in casa nevestei-care nu mai este, mai toti consilierii isi bat joc de obligatia publicarii complete si actualizate periodic a veniturilor si bunurilor. Aia care s-au sinchisit sa scrie ceva. Pentru ca vreo cinci nu s-au mai obosit deloc, ca doar legea e buna numai pentru fraierii care-i voteaza. Evident ca dintre acestia nu putea sa lipseasca seful pesedistilor municipali, onorabilul domn Ghirda.

PS. Daca "BrasovulPeBune" s-a facut elitist si nu le mai zice decat unor initiati, ne putem consola si cu "SpunePeBune", un alt blog care le da in gat. Dati-i bataie, ca material este!

No comments:

Post a Comment