Jun 3, 2009

Site-ul PNL Brasov, dat jos de fratii din PSD

Tradare, bibicule, in fratia transpartinica PNL-PSD. In plina campanie electorala si la cateva zile de alegerile europene, interfata liberalilor brasoveni cu alegatorii internauti prezinta un rusinos "acest cont a fost suspendat pentru neplata". Cu sprijinul unui cititor mai bine informat, pe numele sau Constanta Nita, aflam ca aia de au facut de ras PNL-ul sunt tocmai iubitii lor aliati de la PSD. Hostingul liberalilor este in serverele Innovative Group, firma la care se afla asociat Iosif Razvan, vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Brasov. Adica dolofanelul de mai jos.
De altfel, Innovative Group are printre clienti si Primaria Brasovului a marelui pedelist Scripcaru, ca sa inchidem complet acest cerc de afaceri internautice si transpartinice. Hai, gata cu PR-ul pentru durduliu, ca nu pare s-o duca rau, l-a mai numit si partidul sef pe la Agentia de Resurse Minerale. Sa vedem altceva. Ca baietii astia de prin politica locala sunt foarte incompatibili si razboinici unii fata de ceilalti, pana gasesc calea de a scoate profit impreuna. Dupa care continua sa se scuipe la vedere, ca asa-i in doctrina partidului, si sa faca afaceri impreuna la umbra, ca asa le cer principiile personale. Pe cand voi, stimati bizoni, trebuie sa fiti disciplinati si responsabili si cu simt cetatenesc si sa mergeti la vot, da?

Update. O noua informatie edificatoare vine de la cititoarea Georgiana Scripcaru: Sunt verisoara pedelista a Constantei Nita si vreau sa va spun si eu cate ceva: asociat cu domnul Razvan Iosif in Innovative mai este si domnul George Cornea, cel care a fost membru PNL si a plecat in PD-L la pachet cu Gabriel Andronache. Asadar, coalitia lucreaza in continuare impotriva opozitiei.

6 comments:

  1. Georgiana Scripcaru5:07 PM

    Sunt verisoara pedelista a Constantei Nita si vreau sa va spun si eu cate ceva: asociat cu domnul Razvan Iosif in Innovative mai este si domnul George Cornea, cel care a fost membru PNL si a plecat in PD-L la pachet cu Gabriel Andronache.
    Asadar, coalitia lucreaza in continuare impotriva opozitiei.

    ReplyDelete
  2. buna-stimabile9:45 AM

    ...stimate...stimabile...sau oricum vrei sa fii numit...pentru cultura ta generala, Razvan Iosif nu mai este asociat la Innovative Group de mai bine de un an...dar cum e moda in Brasov spunem toti de toate, fara a ne informa...ca de'...e frumos sa aruncam cu rahat atunci cand nu avem nimic mai bun de facut...Altfel...NUMAI BINE, stimabile!!!

    ReplyDelete
  3. Pitagora Cancescu11:18 AM

    @buna-stimabile
    Atunci sa puna mana sa schimbe site-ul www.innovativegroup.ro, unde se da asociat si membru fondator la duda..., stimabile !!!

    ReplyDelete
  4. Pitagora Cancescu11:19 AM

    @buna-stimabile update:

    si atunci sa intelegem ca e mana PD-L ???

    ReplyDelete
  5. Platon fiul lui Aristotel1:21 PM

    O furtuna intr-un pahar cu apa, cat de greu ar fi sa gaseasca un alt server pt pnlbrasov.ro?
    ar trebuie doar sa si plateasca!

    ReplyDelete