Jun 18, 2009

Mandatul de parlamentar face bine la averea imobiliara

Publicarea noilor declaratii de avere ale parlamentarilor brasoveni, in urma cu cateva zile, scoate la iveala mai ales griji si interese imobiliare. In mare parte, dupa sase luni de mandat, averile au ramas neschimbate, cu niste exceptii. Deputatul liberal Mihai Dontu a mai produs un teren de peste 2.500 de metri in comuna Harman, faza care l-a cam durut la buzunar. In actuala declaratie de avere nu mai are 100.000 de euro "purtator la numerar", cum aparea in precedenta, ci numai 30.000.

Alt iubitor de pamanturi este si deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu, care in acest an si-a marit zestrea imobiliara cu un teren si-o casa pe langa celebrul Bran. Ah, si inca o lucrare artistica de peste 100 de milioane, pentru cunoscuta sa colectie de "tablouri cu peisaje" ale pictorului Ilie Boca.

Trecand la senatori, hop cu niste cumparaturi imobiliare si marele iubitor de Brasov cu origine la Medgidia si pamanturi prin Moldova, pesedistul Titus Corlatean. Desi se mandrea prin campanie cu buletinul de Brasov, senatorul tot pe langa Bucuresti si-a mai luat un teren si-o casa, mai exact in celebra comuna Corbeanca, a parvenitilor damboviteni.

Senatorul PDL Marian Rasaliu nu s-a lasat nici el de rusine, astfel ca in ultimele luni i-a mai crescut in avere un teren prin Sacele, pe care l-a si bagat gaj pentru un imprumut de aproape 200.000 de RON la CEC Bank. Sacele, unde se afla de curand primar un pedelist, la bine si la greu. Emotionat de noile invarteli, Rasaliu a uitat sa-si treaca in actuala declaratie si un teren care apare in mai vechea, adica vreo 1.000 de metri patrati in intravilanul din Harman.

Alte schimbari se mai vad pe la deputatul pesedist si ochelarist Tita, el si-a mai contractat un credit pe trei ani de 11.000 de euro.

In continuare, cel mai sarman parlamentar este deputatul PDL Andronache, care detine in proprietate o biata garsoniera, pe cand cel mai avut nu putea fi decat un pesedist, cunoscutul prieten al oamenilor cinstiti si muncitori, socialistul Pateu.

Declaratiile de la inceputul mandatului sunt aici.

No comments:

Post a Comment