Oct 12, 2009

Cum contribuie oficialitatile orasului la brandul de tara

Un articol mai vechi despre reusitele financiare ale consilierului local PDL, Mihail Tarba, patron al agentiei imobiliare "Karizma", a starnit amintiri placute unui cetatean strain. Incantat de relatia si afacerile cu romanul Tarba, mister Aaron a tinut sa ne transmita urmatorul mesaj.

"this sounds like the same person (Mihai Tarba of Karizma Realestate agency) that rented out my Brasov apartment to someone without my knowledge and tried to get ownership of my land. Always smiling, always nice, while he has his hand in your back pocket."

Pentru francofoni si George Scripcaru, mesajul elogios al domnului Aaron s-ar traduce cam asa: Pare a fi vorba despre aceeasi persoana (Mihai Tarba de la agentia imobiliara Karizma) care a inchiriat apartamentul meu catre cineva, fara stirea mea, si a incercat sa obtina proprietatea asupra terenurilor mele. Mereu zambitor, mereu amabil, in timp ce are mana in buzunarul tau de la spate.

2 comments:

  1. În general, când e vorba de terenuri în Braşov se recomandă a se vorbi cu dl. Tarbă. Cred că el este şi proprietarul RTT. Este un tip tare de treabă, are foarte multe terenuri în Braşov, în special în zona Bartolomeu.

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:20 AM

    In loc sa mearga la mare domnul Taraba umbla anul asta sa faca ceva garaje pe str. Oltet din muncitorescul cartier Tractorul!
    Adica munceste!
    Voi,la blogul asta,cate garaje ati facut?Spuneti!
    Si ce daca are intrare la primar?

    ReplyDelete