Apr 27, 2011

Fratia Gaborilor a lovit finantele Brasovului

Viceprimarul PDL al Brasovului, Adrian Gabor, si-a angajat pe spezele municipalitatii toate rudele apropiate. De la sotia sa, pana la frate si cumnata, toti lucreaza in Primarie sau prin institutiile subordonate. Pe salarii astronomice. Insusi viceprimarul nu ridica atatia bani cat iau nevasta sau fratele. Om modest, s-a gandit ca mai bine ajuta pe altii.

Urmatoarele date sunt publice, fiind asumate sub semnatura de membrii familiei Gabor. Declaratiile de avere sunt din 2009 si nu au mai fost actualizate de atunci.

Gabor Mihaela, sotie. Angajata ca sef serviciu in cadrul Directiei Fiscale din Primaria Brasov. In 2009 a castigat peste 8.000 RON/lunar, aproape dublu fata de 2007. Si de doua ori mai mult ca seful ei, sotul.
Vezi aici declaratia de avere.

Gabor Mirela Liliana, cumnata. Angajata ca referent tot la Directia Fiscala. Intrucat a venit in Primarie abia in 2009, nu apar date despre salariul ei, insa o pozitie similara este retribuita cu aproape 3.000 RON/lunar. Anterior castiga sub 1.000 RON la o firma privata.

Gabor Sorin, frate. Angajat in cadrul dispeceratului CET Brasov, care este subordonata Primariei. A castigat in 2009 aproximativ 10.000 RON/lunar, peste 2.000 de euro.
Vezi aici declaratia de avere.

Zeci de mii de familii de brasoveni tremura de frig in fiecare iarna pentru ca CET nu are bani sa-si plateasca datoriile. Conducatorii Brasovului spun ca de vina sunt brasovenii care nu si-au achitat facturile la timp. Tarifele CET sunt printre cele mai ridicate din tara. Dupa cum se vede, si salariile de acolo.
Site CET.

Update. Vezi aici reactia familiei Gabor.

No comments:

Post a Comment