Apr 20, 2011

Gest frumos si crestinesc: saracii se ajuta intre ei

Luni a avut loc o emotionanta manifestare in Piata Astra. 300 de sarmani brasoveni au primit mancare calda, pentru a se bucura si ei de Sfintele Sarbatori. Acest gest crestinesc are o semnificatie deosebita, intrucat a fost facut de alti sarmani, de oameni fara venituri notabile. Presa locala a consemnat sec evenimentul, pierzand tocmai esentialul: aceasta induiosatoare solidaritate intre cei vitregiti de soarta. Caci este bine stiut ca numai saracii cunosc suferinta saracilor.

Manati numai de generozitate si altruism, cei doi sarmani care au adus un strop de fericire unora asemenea lor se numesc domnul Mihai Ghirda si domnul Mihai Costel. In afara de prenume, cei doi impartasesc o asa fierbinte pasiune pentru politica incat n-au avut timp sa mai castige niciun ban. Sunt cei mai saraci consilieri locali, desi ocupa functii importante: domnul Mihai Ghirda este presedinte PSD Brasov, iar domnul Mihai Costel este vicepresedinte PDL Brasov. Sunt atat de saraci, incat n-au bani nici cat un pensionar agricol cu pensia taiata. Si atat de modesti, incat nimeni n-a stiut de drama acestora. Insa declaratiile de avere stau marturie, unde se vede ca aceste doua suflete generoase n-au nimic-nimic. Vezi aici declaratia sarmanului Ghirda si aici cea a sarmanului Costel. Rusine sa le fie celor care mint ca nevoiasii Ghirda si Costel umbla numai cu masini de lux si in costume de fitze!

Instantaneu cu membri PSD la ajutat nevoiasi. Ghirda (centru, cu batista rosie), nevoit sa imprumute un costum, pentru a nu-si face partidul de ras.

Pentru conformitate: Masă caldă pentru nevoiaşii din Astra

No comments:

Post a Comment