May 23, 2011

Pesedistul Paul Enache face blat cu PDL

Anuntam pe toti cei interesati ca vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Brasov, Paul Enache, a tradat partidul si s-a dat cu dusmanul. In timp ce seful PSD, Victor Ponta, acuza eroic "mafia portocalie" ca fura toti banii statului, de nu mai apuca bietii romani lihniti de foame sa voteze USL, pe cine gasim printre beneficiarii fondurilor guvernamentale acordate de "hotii de pedelisti"? Pe agricultorul PSD Paul Enache, care in 2010 a primit de la APIA subventii de peste 150.000 de euro. Dupa cum se vede din declaratia de avere a consilierului judetean cu acelasi nume.
Deci daca guvernul PDL acorda banii clientelar, ce inseamna ca face Paul Enache cand ii incaseaza? Conform axiomei enuntate de seful lui de partid, Victor Ponta, Paul Enache face blat cu mafia PDL. Mai ales ca banii au venit persoanei fizice "nea Paul", pentru ca in declaratia de interese apare cu fix nicio firma.
Si, da, Paul Enache este acel vechi prieten al BrasovNews, care in urma cu doi ani ne cauta sa-si aduca omagiile, impreuna cu muschii karatistului Nicu Dascalu. Povestea cu jaful sangeros de la casa de schimb valutar, in care brasoveanul Gheorghe Lala si-a pierdut viata, a ramas in continuare o enigma.

No comments:

Post a Comment