May 6, 2011

Statul roman iubeste pedofilii

Intr-un post publicat recent, unul dintre cei mai cunoscuti si activi bloggeri brasoveni, Ionut, povesteste despre secretarul Primariei Brasov, Nicolae Paraschiv:

"L-am cunoscut pe acest om pe vremea cînd lucram în primărie. Pare a fi pîinea lui Dumnezeu. În schimb, m-am oripilat cînd o victimă a tînărului căpitan de securitate mi-a povestit cu lux de amănunte tratamentul la care a fost supusă de către tînărul securist care nu făcea nimic altceva decît să-și servească patria făcîndu-și munca într-un mod cît se poate de profesionist. Aproape la fel de profesionist precum girează și acum legalitatea combinațiilor făcute la primăria Brașov."

Fostul maior de Securitate, Nicolae Paraschiv, are in acest moment venituri din fonduri publice care, cumulate, depasesc cu mult castigurile unor muritori de rand autohtoni: in jur de 3.000 de euro pe luna. Are salariu de doua ori mai mare ca al primarului, indemnizatii de membru in consilii de administratie si, aici e partea draguta, pensie speciala de la SRI. Cum se vede si in declaratia de avere, are pensie de peste 1.000 de RON/lunar.





Intr-un celebru discurs sustinut in Parlament in 2006, presedintele Romaniei, cea mai autorizata si reprezentativa voce a statului roman, a definit comunismul ca "regim ilegitim si criminal" in care Securitatea era "institutia centrala a sistemului represiv". Concluzia elementara in urma acestei pozitii asumate de seful statului roman este ca statul va reactiona intr-un sens punitiv asupra celor care au intretinut si aparat regimul "ilegitim si criminal", securistii. Precum se intampla cu violatorii, talharii si pedofilii.

Si ce constatam, fara a ne obosi mintea prea tare. Ca statul apreciaza activitatea "ilegitima" a lui Nicolae Paraschiv printr-o pensie mai consistenta decat a victimelor sale, basca il mai rasplateste si cu chenzina si alte ciubucareli "criminal" de mari. Am condamnat pedofilia, dar ii recompensam pe practicanti pentru activitatea lor trecuta, apoi ii promovam la gradinita.

Confruntat cu trecutul lui de securist, pentru care primeste o frumoasa pensie acum, Nicolae Paraschiv a declarat pentru Brasovul Tau: "Si ce daca? E vorba de viata mea privata."



No comments:

Post a Comment