Dec 22, 2011

Cat timp primitivul Dorin Lazar Maior va mai teroriza Brasovul?

Puscariasul Dorin Lazar Maior si haita lui de interlopi au mai lasat o pata pe memoria mortilor din decembrie '89. De data asta de sange, caci banii si terenurile, cu care au manjit in toti acesti peste 20 de ani sacrificiul acelor oameni, s-au terminat. Maior si ciracii lui au calcat efectiv in picioare un simbol in viata al curajului brasovenilor in fata represiunii comuniste. Caci nimeni nu ii poate contesta lui Ioan Demi temeritatea de a fi stat neclintit in confruntarea cu cordoanele de scutieri, in momente in care multi romani isi demonstrau vitejia ascultand Europa Libera sub pat.

Atunci, militienii, securistii si armata n-au reusit sau n-au indraznit sa-l atinga pe Ioan Demi. L-au zdrobit acum pitbulii unui impostor notoriu, veniti sa mai rupa o halca din icoana celor cazuti in '89. N-au reusit decat sa o stropeasca cu sange.

Si nu le-a fost de ajuns. Gorilele retardate ale primitivului Maior au lovit si o femeie. Pe Maria Petrascu. O ziarista amenintata in trecut de Lazar Maior. Acum, puscariasul s-a tinut de cuvant. Noile agresiuni fac parte dintr-un lung lant de violente declansate de impostorul revolutionar ori de cate ori isi vedea interesele in pericol. A batut in stanga si-n dreapta, de la interlopi de-ai lui, pana la jurnalisti care au indraznit sa-i descrie ispravile. Un gibon brutal care seamana teroare in jur cu ajutorul unor muschiosi intarziati mintal. Iar creatura asta umbla libera prin oras, ameninta, loveste, stalceste ziua in amiaza mare, fara a tine cont de nimic. Pe cand la Codlea si la Zoo sunt o gramada de hrube goale.

Maior isi permite orice pentru ca inca se crede imun, chiar daca a stat o perioada dupa gratii. Si-a turnat colegul de celula si a scapat si de acolo. Inca, o gramada de indivizi din institutiile statului, pe care i-a facut revolutionari cu certificat, ii sunt datori. Securistul Paraschiv si primarul Scripcaru de la el isi au brevetele. Inca, ziarele locale il tin in brate si publica preferential comunicatele asociatiei lui de interlopi. Mai nou, de cand face mitinguri contra PDL, este iubit nevoie mare si de Cancescu cu al sau trust MIX, acolo unde lucreaza si Maria Petrascu. Deocamdata niciun semn de solidarizare, jurnalista a fost lasata singura.

Cat timp impostura revolutionara a lui Maior va avea audienta in media, iar politicienii ii vor deschide usa pentru ca reuseste sa adune 100 de fomisti, teroarea exercitata de acest personaj insalubru nu va inceta. Va continua sa ameninte, sa santajeze si sa schilodeasca, pentru ca se stie puternic.

PS Presa locala si cea nationala vorbesc de "circ intre revolutionari". II baga pe toti la gramada, omogenizeaza impostori cu oameni care si-au riscat viata in mod real. Oameni care n-au cerut nimic si care n-au profitat de nimic. Spre deosebire de infractorul Maior, Ioan Demi si Maria Petrascu n-au accesat credite de milioane de marci, n-au luat spatii comerciale si sute de hectare de terenuri, nu si-au comercializat revolutionarismul pentru locuri in parlament.

2 comments:

  1. Maria Petrascu nu mai lucreaza la Mix de aproape un an.

    ReplyDelete
  2. asa vorbeste brasovnews si doftoreanu in plus. cand Doftoreanu e cel mai mare escroc si interlop din Brasov,el umbla cu sifonarii dna si toti golanii,dar nu mai dureaza mult si va fi si puscarias. si el si nevasta-sa!sa-i vad atunci...oricum sunt si este doftoreanu mult mai insalubru si jegos la caracter si demnitate decat Maior, si doar din frustrare nu are loc de maior, e un ofticos, ca nu are atata caracter si coloana vertebrala in el, esti o rama!!!!!!!!!rama!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete