Jan 18, 2012

Botorog era mult mai decent

Un fost sef cu propaganda in regimul comunist se straduie sa stoarca niste profit pe seama victimelor comunismului. A se remarca si ceilalti doi protestatari din spate, militanti pentru libertatea portofelelor de a-si schimba stapanul fara aprobare.

13 comments:

  1. Anonymous11:15 AM

    Personajul merita apreciat! Pana la urma nu face decat sa isi asume un destin de mercenar de importanta rurala!
    Interesant este ca pune si suflet in ceea ce face,lucru mai rar in peisajul politichiei mioritice! Pune suflet sau cel putin asa lasa impresia!

    ReplyDelete
  2. anonim de anonim12:11 PM

    Alaturarea dintre mesaj si sloganul care se striga la final este cel putin hilara! Dupa ce face un apel ca oamenii sa iasa in strada, pac sloganul „iesi afara, javra ordinara!” :))

    ReplyDelete
  3. Pai cum sa nu puna suflet, cat timp contractele cu Consiliul lui Aristotel sunt grase?

    ReplyDelete
  4. Anonymous1:23 PM

    Bai frate, inainte de a comenta de lucruri pe care le stiti dupa ureche, INFORMATI-VA!!! Puneti botul si preluati fara filtru! Asta cu contractele „grase” e penibila si oricum se poate verifica cat s-a dat si ce s-a facut cu banii! Ca si aia cu „comunistul”. De unde se vede ce „buni” colegi de breasla are Manzala. Asta e, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere.

    ReplyDelete
  5. A naibii concidenta, cum contractele alea pe bani publici cu CJ au fost castigate tocmai de un om din biznisul privat al presedintelui CJ, acelasi om care acum scoate lumea in strada in interesul politic al presedintelui CJ.

    BrasovNews nu face parte din breasla lautarilor la mesele politicienilor, ca sa fim colegi cu Manzala. Propagandist comunist l-au facut lacomia si Partidul, nu altcineva.

    ReplyDelete
  6. Anonymous2:49 PM

    Bai frate, nu stiu despre ce contracte e vorba, dar aruncarea pe el cu o suma de genul ala se vede din avion ca e exagerata. Nu pare deloc sa fie un om cu bani la greu asa cum sustineti voi ca e bagat in biznisuri grele. Ce-mi pare mie penibil la toti cei care ii arunca anatema de „comunist” e ca o fac exact atunci cand Manzala iese public cu ceva, desi omul nu si-a ascuns niciodata trecutul si chiar si l-a declarat public. Am observat asta de-a lungul anilor. Pe restul „fostilor” prezenti activ in viata publica (si sunt gramezi!)n-am vazut eticheta asta atat de bine lipita. De asta imi pare ca si treaba cu banii e cusuta cu ata alba. Cam atat, ca nu sunt avocatul lui Manzala. Ca tot veni vorba, si mai penibili imi par jurnalistii fara specializare in domeniu, cu ifose de obiectivitate si care servesc la ordin si cu obedienta de functionari institutiile media cu politici editoriale clar pro sau anti fata de anumite partide sau politicieni. Astia se dau neprihaniti si cu drepturi morale superioare. S-auzim de bine si sa ne vedem fiecare barna din ochi...

    ReplyDelete
  7. Anonymous2:53 PM

    P.S. de la acelasi Anonymus
    Suma la care ma refeream era data pe WIKI si am dedus ca si voi va refereati tot la asta.

    ReplyDelete
  8. Asta iese public numai cand are ceva de castigat sau de pierdut personal. Acum vreo 7-8 ani facea trotuarul prin fata CJ mai ceva ca Botorog, pentru ca Aristotel l-a sarit dintr-o schema cu editat albume pentru judet. Ce era la gura lui si-atunci! Intre timp au cazut la pace.

    ReplyDelete
  9. Anonymous3:56 PM

    Si acuma ce are de castigat cu protestele? Stiu ca nu-l suporta de Scripcaru, pe Base. Stiu ca i-a sustinut inainte cu aceeasi prostie cum au facut-o si altii. Apoi s-a dezis de ei si nu-l pot condamna pentru asta. Eu nu i-am suportat vreodata pe astia ca se vedeau demult cat sunt de inculti si aroganti. Cat despre Aristotel, oricum e in USL, oricum e pe val, iar contributia lui Manzala la proteste pentru Aristotel, cum ziceati voi, e un nonsens.
    Totusi, inteleg tot de la voi ca omul are meserie si activitate, editeaza diverse. Si cred ca nu fraze ca Boc. Atunci, care-i problema? Ca-s bani publici? Ca el si nu altul? Uite cum am devenit iar avocat. Ei, am inteles eu unde bateti voi, dar, pe bune, asa cum puneti problema suna a oftica. Daca a facut treaba buna e ok, chiar si pe bani publici. Am vazut undeva o carte facuta de Manzala si pot spune ca avea o grafica super. Nu stiu daca era una dintre cele amintite de Wiki, dar arata facuta la meserie. Dar gata, ca e de-ajuns despre subiect. Sa aveti o seara placuta!

    ReplyDelete
  10. Ei, da, cu asta ne-am edificat: daca albumele au grafica super, atunci esti scuzat pentru tot cacatul pe care l-ai mancat si continui sa-l infuleci, mai Manzala

    ReplyDelete
  11. Anonymous3:47 PM

    Bai frate, inteleg ca ati dedus ca mesajele mele sunt chiar de la Manzala. Ha, ha, ha! Nu stiu daca e un compliment sau injuratura, dar sunt „entitate” separata. Si mai e ceva, sunt femeie... Misto faza!

    ReplyDelete
  12. Anonymous6:47 PM

    Nu stiu dact o femeie pe care staura si infatisarea o pot indritui sa inceapa poastarile ca bai frate! Tot la Bucuresti,tot la capitala,nu?

    ReplyDelete
  13. Anonymous4:45 PM

    s-a cautat eliminarea lui fiindca protesta zilnic insistent ani buni.

    ReplyDelete