Jan 31, 2012

Ideea de un milion de euro a unui brasovean

Fiecare dintre noi viseaza sa dea marea lovitura. Sa fim loviti brusc de o inspiratie cosmica, de o idee traznet care sa ne imbogateasca instantaneu. Ceea ce pare o himera, o fantezie imposibila, a ajuns insa realitate pentru chiar un brasovean de-al nostru. I-a trebuit doar o sclipire de geniu, pentru ca mai apoi, in scurt timp, sa devina posesorul unei averi de invidiat. A avut doar o idee, dar cea mai surprinzatoare creatie a mintii unui brasovean in 2011. Ea a fost rasplatita chiar de catre comunitatea locala cu beneficii in valoare de un milion de euro. Asa-i ca habar n-aveati ca ati recompensat un geniu?

Geniul este Mihai Ghirda (foto), consilier local si sef PSD Brasov. El a avut o singura idee pe tot parcursul anului 2011 in Consiliul Local, prin urmare a fost foarte importanta. Cum consilierii locali si primarul i-au dat apoi un spatiu al orasului, fara sa se fi remarcat prin alte activitati sau proiecte, se presupune ca a fost recompensat pentru aceasta idee. Care, daca valoreaza atat de mult, inseamna ca este de-a dreptul geniala.

Dar cum s-a manifestat splendoarea spiritului exceptional al lui Ghirda? Detaliaza "Monitorul Expres": Mihai Ghirdă (PSD) spune că proiectul cel mai important (al sau - nn) este denumirea unei străzi din Braşov sau a unui bulevard după poetul Adrian Păunescu. Incomprehensibil, irefutabil si intergalactic! Corect, nimeni nu s-ar fi gandit sa onoreze un poet comunist intr-un oras care se mandreste cu traditiile sale de lupta procomunista din 1987 si 1989.

Este de asteptat ca in 2012 Ghirda sa mai vina si cu alte idei geniale, deoarece primaria mai are vreo doua cinematografe care l-ar putea transforma rapid pe seful PSD in multimilionar. Cum ar fi sa schimbe denumirea orasului in Stalin.

7 comments:

  1. Anonymous11:22 PM

    S-ar putea sa gresesc dar traiesc cu impresia ca esista cineva care este mai sus chiar in pesede care tine sa il mentina pe eroul acestui material in lesa...
    PS Eu sunt tot anonimul ala care considera ca nu e greu sa ajungi orice altceva din blogger jucator! Salve si mii de bombe!

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:43 PM

    Genial articolul, va urmaresc in fiecare zi si sa o tineti tot asa. Sunteti singurii din presa brasoveana care spuneti adevarul din spatele usilor inchise.

    ReplyDelete
  3. Pardon, lasati, genial este doar domnul cu caciula, noi nu suntem decat invidiosi pe succesele politicienilor si pe frumusetea fetelor care ii consiliaza. Multumim ca reveniti pe aici

    ReplyDelete
  4. Anonymous9:05 PM

    Trebuie sa fie frustrant sa nu poti scrie ce ti-ai dori in ziarul de la care-ti castigi banii si sa recurgi la bloguri...

    ReplyDelete
  5. Anonymous11:44 PM

    Alo! Domnul Ghiza! Nu raspundeti la provocari?

    ReplyDelete
  6. Domnul Ghiza raspunde la provocari la alta adresa

    ReplyDelete
  7. Anonymous12:11 PM

    Ce-mi place ca astia vizati direct sau indirect de acest blogg cu burka se framanta,se chinuie si se tavalesc pe jos de curiozitate sa afle cine esti!
    Bine,dupa stil ai ramas inconfundabil dar ei nu stiu sa citeasca printre randuri!Te salut si bafta!

    ReplyDelete