May 16, 2012

Fost patron de bordel, director de campanie al USL

PSD anunta ca directorul de campanie al USL Brasov, deci si al liberalilor, este omul de afaceri Liviu Lupu. Am mai spus, repetam. Liviu Lupu a facut bani buni din exploatarea sexuala a femeilor.Liviu Lupu a fost patronul bordelului Club X, mascat in club de striptease, care a functionat mai bine de cinci ani la intersectia Trei Alimentare. Printre clientii fideli ai fetelor lui Lupu se numarau, pe langa interlopii orasului, nume de vaza din Brasov: directorul "Transilvania Expres" Stoica Enache sau deputatul Dorin Lazar Maior. Bordelul a functionat pana in 2002, furnizand fete pentru toata protipendada de sub Tampa. Chiar si seful politiei de la acea vreme, un apropiat al PSD, Mircea Bucur, a fost acuzat in presa de catre un proxenet ca-si cauta minore la Club X, pe care le numea "fete de lapte". Cu asemenea relatii tari, saltul proxenetului Liviu Lupu in politica a fost ceva natural.


Proxenetul Liviu Lupu este acum prim-vicepresedinte PSD Brasov, consilier local si candidat pentru aceeasi functie pe lista USL.

Parintii tinerelor din PSD si  PNL, pe care Lupu le va coordona zi si noapte in campanie, poate vor gasi utile aceste informatii.

7 comments:

 1. Din nefericire, dupa 20 de ani de asa-zisa democratie, clasa noastra politica nu a invatat nimic. Campaniile electorale continua sa fie campanii de tip „Cancan”, in care adversarii politici nu fac nimic altceva decit sa se improaste cu noroi unii pe altii, ridicindu-si fara nerusinare poalele in cap si demonstrindu-si astfel, daca mai era cazul, limitele, profesionale si morale. Probabil ca vor mai trece citeva generatii bune de romani pina cind politicienii nostri vor intelege ca a face politica si mai ales a face campanie electorala nu inseamna discreditarea adversarului politic aruncind cu noroi in el (si este valabil atit pentru PDL, proprietarul acestui blog, cit si pentru USL, prin alte bloguri la fel de independente ca acesta!), ci confruntari politice bazate pe proiecte sociale, economice si publice realizabile si in concordanta cu dorintele si necesitatile comunitatii pe care isi doresc cu disperare sa o reprezinte/conduca. Si nu cu interesele si dorintele ascunse ale „sponsorilor” - oficiali sau neoficiali - ai fiecarui partid politic in parte.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous5:26 PM

   Mircea,tu esti!? Ce vremuri erau...Inca mai puteai sa intrebi fetele ce cauta noaptea pe strada si nu te taxa nimeni...Ce glume bune se faceau atunci...

   Delete
  2. Anonymous10:06 PM

   Radule, poate ne zici tu cate zeci de ani trebuie sa treaca pentru a avea o clasa politica formata din oameni COMPETENTI, nu din scursuri, interlopi, hoti si alte jigodii. Cred ca ai ratat esentialul - nu e vorba de a arunca noroi intr-o persoana, e vorba de a mirosi cacatul cu care respectiva persoana e manjita toata.

   Delete
 2. Macar daca l-ati cunoaste pe Domnul Liviu Lupu ar fi ceva. Pana una alta in ultimii ani s-a schimbat enorm. Aveti un stil aparte de a rascoli in trecutul omului chiar daca acest lucru se intampla acum 10 ani.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aha, deci cand PSD si Pateu l-au acceptat in partid la sfarsitul anilor '90, cu tot cu Club X si activitati de proxenetism, au facut-o ca sa-l schimbe enorm in urmatorii zece ani. Ia uite, Pateu are calitati de Maica Tereza

   Delete
 3. Anonymous1:15 PM

  Asta era patronul, administratorul candideaza de la UNPR pentru Consiliul Local Brasov.

  http://www.unprbrasov.ro/wp-content/uploads/2011/06/afis13.jpg

  ReplyDelete
 4. Anonymous4:09 PM

  acest Lupu Liviu daca credeti ca a iesit de sub marca patronatului va inselati tot mai face afaceri murdare nu plateste oameni care lucreaza pentru el firmele lui mizerabile sunt Protector Agency care a angajat fosti puscariati ca bodyguard niste animale ,Anitra care are catering pentru spitalele din Brasov care a santajat si itimidat unele persoane pentru a obtine spatiul din Spitalul Judetean Brasov ,e mancare facuta de aceasta firma Anitra are un gust oribil parca gateste sobolani .

  ReplyDelete