May 22, 2012

Inca un proxenet lansat de Club X in politica

Fostul bordel de la Trei Alimentare, Club X, n-a fost numai un stabiliment de batjocorire si exploatare sexuala a femeilor si minorelor, ci si o adevarata pepiniera pentru politica brasoveana.

Pe langa marele om politic Liviu Lupu, prim-vicepresedinte PSD Brasov, coordonator de campanie al USL Brasov si candidat fruntas pentru Consiliul Local, mai avem un proxenet care a condus afacerea Club X si care este implicat in politica. Este vorba de Silviu Melinte, candidat pe lista UNPR Brasov pentru Consiliul Local.


Dovada ca Silviu Melinte a fost implicat in afacerea Club X este aici, un document din care rezulta ca domnul  "consilierul tau de Brasov" a fost asociat cu Liviu Lupu in firma care opera stabilimentul, Important Club SRL.

Un cititor mai informat decat noi (caruia ii multumim pentru informatie) ne-a dezvaluit ca Silviu Melinte era de fapt administratorul bordelului. Adica Melinte statea noapte de noapte in Club X si se asigura de bunul mers al afacerii: "Tu la bara, tu in separeu la oral, mars!, tu cati bani ai scos, fa?". Calitati de bun organizator, care l-au recomandat si pe el pentru politica.

Stimate parinte, iata ca "prietenul tau din Brasov" promite din nou fiicei tale un viitor luminos.

6 comments:

  1. Anonymous10:50 PM

    bun articol, felicitari

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:01 PM

    Nasol pentru Club X ca era la mare concurenta cu Aristrocrat, un club de acelasi profil de pe Grivitei. Mihai Ghirda, un alt candidat al PSD si sofer al lui Constantin Nita, le incalzea mai bine acolo si a dus la falimentarea Club X.
    Si cum domnul Nita nu putea sa-l lase cu onoarea nereperata pe unul dintre principalii finantatori ai partidului, i-a parcat un contract de catering la Spitalul Judetean, care mai este si azi in vigoare.
    Medicamentele veneau prin firma lui Ghirda, care era de fapt a lui Nita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aristocrat a fost al lui Ghirda??

      Delete
    2. Anonymous3:32 PM

      Nu dom'le, a fost al unuia Zoli care este sageata lui Ghirda si care acum e administrator la Sofa, sau cum se cheama acolo.
      Iti dai seama cum e sa fii sageata - sagetii !!!
      UAU ! :D

      Delete
  3. Anonymous3:38 PM

    Ma uitam la afisul electoral cu consilierii PSD de la Brasov ...

    Dutu Tudor - fost asociat cu Claudiu Oteleanu - prietenii stiu cine e
    Lupu Liviu - vezi mai sus
    MIhai Ghirda - vezi mai sus
    Sorin Susanu - baiat-baiat, da credit doar cu buletinul. acum s-a facut om politic, intrase in conflict cu gasca de la cinemaul de pe Grivitei, pentru ca dadea dobanda mai mica ...

    ReplyDelete
  4. Anonymous9:30 AM

    Radeti si glumiti,infierati si ironizati voi cat vreti ca dupa ce prostitutia clasica va fi legalizata si in Romania ca sa creasca pibul baietii astia isi vor contabiliza in siviuri activitatea de ilegalisti in domeniu si vor beneficia probabil de drepturi si facilitati similare celor ale bunicilor si strabunicilor bolsevici la negru...Si tot ei vor fi deasupra ca promotori ai celei mai vechi meserii!Sageti sau nu astia sunt un fel de Pistruiati pe stil nova!Chiar asa,oare ai legii oameni sau pomperii din acele vremuri se bucur-au de oarece gratuitati sau reduceri la clantze,la ceva bio?

    ReplyDelete