Jul 4, 2012

Abia acum impostura lui Scripcaru iti ia ochii

Micimea, anvergura de rama si demnitatea de ospatar plescar ale primarului si liderului PDL George Scripcaru se vad, in sfarsit, acum, in toata splendoarea si stralucirea lor.

Acum, cand senilele borfasilor, demagogiile escrocilor, tupeul nesimtitilor si minciunile plagiatorilor s-au dezlantuit furibund asupra institutiilor statului, opozitiei legitime si, pana la urma, asupra a tot ce a mai ramas spirit viu si independent, oare cum ar putea infrunta liderul politic de opozitie George Scripcaru acest dezmat al imposturii? Tocmai raportarea la acest tablou sinistru si extrem scoate in lumina puternica a adevarului ceea ce defineste natura profunda lui Scripcaru: exact aceeasi impostura, la fel de groasa si de unsuroasa.

Poate stie cineva sa explice, cum ar putea ca, in aceste momente, cel mai votat vicepresedinte al PDL, lider de seama al partidului, sa aiba vreo reactie sau sa organizeze credibil vreo opozitie la abuzurile nesimtite ale USL. Cum sa organizeze el un miting de protest la Brasov, similar cu cel de la Bucuresti, dupa ce si l-a pus pe Chiriches sa-si ceara atat de umil si de injositor scuze de la USL. Sa fim bine intelesi, Chiriches este un natarau si un gibon retardat, dar aia de la PSD nu sunt mai breji dupa ce l-au provocat intentionat. Una peste alta Chiriches reprezinta PDL, iar prin caciuleala lui a umilit intreg partidul. Nu trebuie decat ca USL sa difuzeze imaginile cu Chiriches lacrimand in genunchi in fata PSD si s-a dus dracu' orice pretentie de rezistenta credibila a PDL.

Cum ar putea, acum, liderul PDL Scripcaru sa aiba vreo atitudine publica si credibila de invinuire a derapajelor USL, cand el si-a transformat partidul, la Brasov, in carpa de sters pe jos a USL. PDL a votat slugarnic si cu doua maini toti oamenii USL propusi pentru functii la municipiu si judet.

Asa ca, la Brasov, treaba e moarta, singurii care ar putea reactiona in strada sunt celebrii Manzala si Mateescu, dar asta numai daca ii iei prin surprindere la carciuma din spatele Prefecturii, pana sa se dezmeticeasca ce protest are loc vor putea sa faca o mica revolutie.

Priviti aceasta mizerie de la Brasov si veti intelege ce vrea sa faca USL la nivelul intregii tari. Sa niveleze tot, sa anihileze orice opozitie, acolo unde nu poate sa obtina unanimitatea impreuna cu cotarlele fricoase si fara caracter ale PDL. Si vedeti ce inseamna unanimitatea la Brasov: promovarea iresponsabila si inconstienta a infractorilor, interlopilor si proxenetilor in pozitiile de top ale administratiei locale, in acelasi timp in care institutii esentiale ale comunitatii sunt transformate in feudele unor escroci dovediti.


Cat despre Scripcaru, nimeni n-ar trebui sa fie mirat cand il vede acum in toata goliciunea lui de meschin si smecheras oportunist, fara giratoriile, panselutele si patinoarele care ii acopereau caracterul si personalitatea. S-a afirmat ca ospatar pe la mesele mai-marilor zilei, iata ca acum s-a intors la meseria de baza, odata cu revenirea puternicilor. Acolo sa ramana.

No comments:

Post a Comment