Jul 3, 2012

Premiera mondiala la Brasov. Duplex '91, primul SRL transformat in partid

Toti reprezentantii Partidului Poporului - Dan Diaconescu alesi in Consiliul Local Brasov sunt angajati ai Duplex '91. De asemenea, postul de city-manager al orasului va reveni, conform intelegerilor cu USL, tot unui angajat al Duplex '91, Ovidiu Fodor. Prin urmare, Partidul Duplex '91 va avea trei reprezentanti in conducerea administrativa a Brasovului.

Schema de organizare a Partidului Duplex'91Click pentru a mari.



Ovidiu Fodor, city-manager al Brasovului si Adina Durbaca, consilier local, sefa Comisiei juridice si de administratie publica din Consiliul Local.

De asemeni, Partidul Duplex '91 mai are un consilier local, Maria Simion, director al Duplex '91 si membra in Comisia buget-finante din Consiliul Local. Vezi aici declaratia de avere.


In curand, Partidul Duplex '91 va trebui sa decida daca hotararea privind rezilierea de catre Primarie a contractului de inchiriere a terenului pentru Complexul Duplex '91 a fost in beneficiul poporului sau al ciocoilor.


Prin organul sau de presa, "Buna Ziua, Brasov", Partidul Duplex '91 a fost un sustinator inflacarat al candidaturii presedintelui PNL Brasov, Aristotel Cancescu, la presedintia Consiliului Judetean.

Duplex '91 este detinut de Petrica Hogea. El a fost condamnat in 2004 la cinci ani de inchisoare pentru ca a tepuit cu 8,7 miliarde de lei Bancorex si Banca Internationala a Religiilor. Hogea nu a stat nici macar o zi dupa gratii, beneficiind de protectia unor importanti lideri politici ai momentului: Vasile Bran, la vremea aceea deputat si presedinte PD Brasov (astazi membru de vaza al PNL), alaturi de Vasile Babiuc, fost ministru al Apararii, ambii fiind nasi de cununie ai afaceristului. Dat in urmarire generala, Politia Brasov s-a facut ca-l cauta timp de mai bine de doi ani de zile, pana ce Petrica Hogea a obtinut un certificat medical care spune ca nu poate fi incarcerat.

2 comments:

  1. Anonymous10:09 PM

    verificati si familia Onaca ... Consiliul Local Sacele ...

    ReplyDelete
  2. Pai, asteptam detalii

    ReplyDelete