Jul 27, 2012

Bai, n-ati inteles: Butuza este un tip corect si onorabil

Bai, voi care ati votat cu USL si Aristotel din cauza furaciunilor lui Georgel prin contractele cu Butuza, n-ati inteles nimic. Sunteti niste prosti si batuti in cap daca spuneti ca licitatiile cu Primaria castigate ani la randul de Butuza au fost incorecte: ca s-a platit cel mai mare pret pentru asfalt din tara, ca s-au acordat aceleasi firme, ca zeci si zeci de milioane de euro din bani publici au fost sifonati clientelei de partid.

Altfel cum si-ar fi permis co-presedintele USL Brasov, Aristotel Cancescu, sa faciliteze castigarea licitatiei pentru aeroport de catre Marcel Butuza? Ah, va amintiti ca Aristotel Cancescu spunea altceva? Ca ii este atacata onoarea si cinstea cu banii murdari obtinuti de Butuza pe pe urma contractelor cu Primaria lui ScripcaruHalucinatii, asa ceva nu a existat.
Minciuni sfruntate si calomnii, puse in scena de trustul ticalos MIX TV, care a mers pana acolo incat a bagat pixeli albastri in gura domnului Cancescu.

Trebuie sa fii cel putin retardat pentru ca in urma acestei noi afaceri locale sa mai spui ca Aristotel Cancescu are vreo urma de caracter sau de onoare.

No comments:

Post a Comment