Feb 15, 2013

Abjectul Ioan Adam si putreziciunea

Deputatul PSD de Brasov Ioan Adam a explicat astazi la Realitatea TV de ce se cearta lumea in PDL. "PDL a fost tinut laolalta de jaful practicat, acum iese la iveala putreziciunea", s-a exprimat doct Adam.



Ioan Adam este rugat sa precizeze daca la acest jaf a participat si nepotul sau, vicepresedintele PDL Brasov, Adrian Rusu, impreuna cu care este asociat in casa de avocatura "Ioan Adam si Adrian Rusu".

De asemenea, Ioan Adam este rugat sa ia atitudine si impotriva jafului practicat de primarul PDL George Scripcaru, care a incredintat direct zeci de contracte pe bani publici subordonatului sau de partid de la casa de avocatura "Ioan Adam si Adrian Rusu".

2 comments:

  1. Anonymous6:28 PM

    Jaful implica, in opinia mea, necesarmente, un furt, adica insusirea unui bun sau a unor foloase, in mod gratuit, fie prin violenta, fie printr-o incalcare a legii, ca atare, fara a furniza ceva (un alt bun, bani sau servicii) in schimb.
    Deci intai ar trebui sa determinam daca a existat un jaf, adica daca avocatii au primit banii pe degeaba, fara sa munceasca pentru ei.
    Si aici un raspuns ar trebui sa fie usor de obtinut pentru ca se poate verifica la instante daca si in ce dosare au reprezentat avocatii primaria si cu ce rezultat.
    Pe urma sa vedem cine se face vinovat si de ce fapte ilegale sau imorale.
    Cred ca acesta este rationamentul pe care ar trebui mers.
    In tot cazul si cu tot respectul pentru autorul articolului, nu inteleg de ce trebuie sa jignim.
    Si poate ne furnizeaza acest autor un raspuns.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Textul este foarte clar, Adam se jigneste singur. Nu autorul l-a fortat pe Adam sa se asocieze cu nepotul de la PDL si sa inhate contracte pe bani publici, pe filiera PDL, de la seful nepotului si nici autorul nu l-a pus de Adam sa zbiere apoi cu gura plina ca aia de la PDL sunt hoti si putregaiuri. Necesarmente asta arata un caracter abject.

      Delete