Feb 13, 2013

In atentia PSD Brasov si a organelor statului

Membrii PNL sustin ca PSD Brasov a pregatit un comando care il cauta inversunat pe ticalosul ce murdareste constant nobilele activitati social-democrate ale liderilor filialei. Cum ar veni, PSD Brasov are apucaturi de Cosa Nostra, de parca ar fi format numai din interlopi, proxeneti si afaceristi verosi.



Dealul Melcilor explica AICI cine este acest Moga.

Anterior, bloggerul Eftimie avertiza si el ca scrisul pe BrasovNews despre liderii PSD Brasov determina riscuri grave asupra sanatatii.



Vezi povestea AICI.

PSD Brasov ar trebui sa faca ceva fata de acest comportament denigrator din partea aliatilor liberali si fata de perceptia calomniatoare pe care o au bloggerii.

Si ar trebui sa aiba grija ca ticalosului sa nu i se rupa vreo unghie, pentru ca organele vor sti apoi unde sa vina.

3 comments:

  1. Alte vremuri. Atunci mă turnase colega mea Amelia Vulcu, care a furnizat informaţii false mai multor persoane interesate. A mai făcut asta de două ori, odată chiar unei judecătoare cu care am avut o discutie foarte interesantă. Amelia Vulcu e persoana aia isterică care ţipă că presa nu e respectată prin Braşov. A dat-o în gât pe Maria, D-zeu s-o ierte, fără remuşcări. Pe faţă o pupa în cur cu sete, dar, cum spunea şi Maria, ce altceva să facă?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, misto caracter. Prin urmare, atat de bine informata Amelia Vulcu trebuie sa se astepte la vizita unor cefe late si foarte curioase din PSD Brasov

      Delete
  2. Anonymous6:49 PM

    Auziti ma, dar de asta de ce nu ziceti nimic?
    http://www.realitatea.net/dosar-de-politician-trezorierul-organizatiei-tineretului-national-liberal-valentin-soneriu_1106179.html

    ReplyDelete