Apr 24, 2013

Cum si-a petrecut presa locala incompatibilitatea lui Cancescu

15.45 - ANI anunta pe site ca Iohannis, Nicusor de la Constanta si Aristotel de la Brasov sunt incompatibili. Printre cei cu probleme la integritate se mai afla Vanghelie si Stolojan. Televiziunile de stiri preiau imediat subiectul.

16.05 - Agerpres: Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, declarat incompatibil de inspectorii de integritate

16.06 - Mediafax: ANI: Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, în incompatibilitate

16.23 - Transilvania Expres considera ca dintre cei cinci cu integritate dubioasa, brasovenii sunt cel mai interesati de Marian Vanghelie.

 

16.47 - Transilvania Expres revine cu informatii incendiare pentru brasoveni: Iohannis si Stolojan au si ei probleme cu ANI. Undeva in articol, ratacit, apare si numele unui oarecare cetatean Aristotel Cancescu.

 

Prezent - Informatia ca Aristotel Cancescu a fost gasit incompatibil este considerata total lipsita de importanta de catre urmatorii: Monitorul Expres, BZB, Brasovul Tau si newsbv.ro.

Maine - TEX, MEX, BZB, Brasovul Tau, etc: Aeroportul este in pericol! Aristotel Cancescu este atacat de ANI tocmai inainte sa demareze lucrarile la aeroport! Cine se afla in spatele acestor manevre murdare? Cine nu vrea ca brasovenii sa aiba aeroport?

Poimaine - Banner pe Consiliul Judetean si pe Spitalul Judetean: Brasoveni, aparati Aeroportul Brasov!

Update: A doua zi dupa ce Aristotel Cancescu a devenit incompatibil, presa locala continua cu indarjire sa ignore subiectul. Editiile print si online nu sufla o vorba.

6 comments:

  1. Presa locală e o glumă proastă.

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:52 PM

    ;) vorbeste lumea ca regionalizarea va cam tulbura apele prin presa locala...Scapa cine poate...Unii cred ca incisivitatea si profesionalismul vor fi sansa lor in media regionala...Altii prefera sa fie disciplinati si sa puna batista pe tambal...Probabil ca pentru multi din media locala canta deja lebada...

    ReplyDelete
  3. Anonymous1:27 AM

    Orice publicatie are nevoie de bani pentru a aparea. Presa are nevoie de bani. Banii nu pot veni in Romania decat de la cei care fura intr-un fel sau altul, munca cinstita neaducand venituri de natura sa exceada necesarului zilnic pentru hrana si adapost. Deci presa va juca asa cum canta cei care o finanteaza. Daca (,) Cancescu era baiat prevazator, isi facea afacerile pe numele altora si nu semna nimic cu manuta lui, precum Scripcaru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous11:10 PM

      ;) Esti iremediabil,amice! Generalizezi la greu si te consumi intr-un ocean de nostalgie si pesimism.N-ar strica sa iesi din carapace,poate chiar din tara sau macar din judetul asta trist.Apoi mai vedem,mai analizam...

      Delete
    2. Anonymous11:49 PM

      Mda, si eu ma gandeam intr-o vreme sa ma mut intr-o cazarma mai vesela, ceva de genu Constanta. Mazare e evident mai vesel decat Fasole.

      Delete