Oct 3, 2013

Dorin Lazar Maior a fugit in Emiratele Arabe

Infractorul PSD Dorin Lazar Maior a fugit in Emiratele Arabe Unite, pentru a scapa de costumul vargat. O sentinta definitiva de condamnare la inchisoare cu executare este mai mult decat previzibila. El a primit deja 7 ani de puscarie, decizie la care a facut apel. Acolitul lui Maior, Ovidiu Tition, se afla deja dupa gratii. In fotografia de mai jos il vedem pe Maior alaturi de un bun prieten din lumea interlopa brasoveana, vicepresedintele PSD Brasov Liviu Lupu, in timpul unui miting politic.


Romania are tratat de extradare cu Emiratele Arabe insa se aplica numai in cazurile de crima, trafic de droguri sau de arme. Dorin Lazar Maior a fost deputat PSD de Brasov, vicepresedinte PSD Brasov si "reprezentant al societatii civile" in Consiliul Judetean Brasov.

5 comments:

  1. Anonymous8:30 PM

    Cât lipsește el, să îi țină locul la Codlea, pe rând, ăla de l-a făcut reprezentantul cetățenilor în consiliul județean și ăla cu freză și mustață vopsite în negru de îi e șef la pesedeul județean și a fost mai demult chelnerul lui Ceașcă.

    ReplyDelete
  2. Anonymous6:03 PM

    Are sustinere si in asociatie. Degeava au fost intrebati cei din conducerea asociatiei ce-i cu el de nu mai da pe la sedinte, caci au sarit sa-l apere alte lepre de pe acolo. Stiu sigru, pentru ca am informatii din interior, de la persoane care participa regulat la sedinte.
    Cat de lepre sunt cativa dintre subalternii lui Maior puteti intelege daca va spun ca primvicepresedintele asociatiei, fosta mana dreapta a lui Stinghe, daca va mai aduceti aminte de el din Steagu, este Mardare, care a intors armele la revolutie odata cu armata, pentru ca se afla sub arme, in garzile patriotice ale uzinei. Apoi a devenit lider de sindicat rosu, pentru ca sindicatul lui Stinghe a fost infintat de Rucareanu, fostul presedinte al sindicatului P.C.R. ca sa lupte impotriva singurului sindicat independent cu adevarat care a aparut dupa revolutie, Miscarea 15 Noiembrie. Desi era banuit de pe atunci ca are legaturi cu securitatea statului comunist, dupa multi ani, a fost desconspirat de C.N.S.A.S. ca a fost si turnator, sau informator. Dar baiatul e tot acolo, prelut de Maior de la Stinghe si sprijinit de alti securisti si informatori. Aransui e unul dintre ei si tot in conducerea asociatiei, la fel si Sarmasi, care s-a pensionat ca angajat al serviciilor secrete. Cati dintre revolutionarii din Brasov stiu asta? Dar dintre brasoveni? Putini, insa politicienii stiu toti, caci fac parte din aceeasi gasca mare, cu oamni din trecutul compromis. Daca Nita a fost chelnerul lui Ceausescu, domnule ziarist, inseamna ca e si el securist. Poate nu sti cum era pe vremea aceea, nu oricine-i turna sefului statului in pahar.

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:01 PM

    DIVERSIUNEA ARUNCATA DE ARANSUI, E CA FUGARUL AR FI IN DUBAI, ALTII SPUN CA AR FI IN EMIRATELE ARABE, EU ZIC CA E ASCUNS UNDEVA IN BELGIA, UNDE LOCOTENENTUL LUI ARANSUI ARE PRIETENA. ASTEAPTA SENTINTA DEFINITIVA DE PE 23 OCT. DUPA CARE SA SARA INTR-O TARA UNDE NU SE EXTRADEAZA. DAR NU CRED CA E IN STARE, POATE ULTIMA ESCALA O S-O FACA LA FISU IN ANGLIA.

    ReplyDelete
  4. Anonymous7:30 PM

    Hai hotărâți-vă! Unde este? S-ar putea dacă este fugit din țară, să nu mai ajungă niciodată înapoi. Sunt destui din afară care-l pândesc, mai ales că este acuzat de moartea suspectă a doi dintre locotenenții lui. Samson Nae și Rab Arpad. Cei adevărați nu-l uită pentru ce nemernicii a comis cât timp era pe val. Și-ar mai avea datorii pe la interlopi. De Aranuși Ciprian tare mi-e frică că vom lectura la decese, necrologul în curând.

    ReplyDelete
  5. Anonymous4:02 AM

    habar nu ai ce vorbesti. Numai prostii vbiti,niste idiotenii mai mari ca tine spui. MAior nu a omorat pe nimeni, nu are datorie la absolut niciun interlop, la absolut nimeni. Mai bine v-ati vedea de necazul vostru si l-ati lasa in pace sa isi vada de treaba lui. Nu inteleg de ce atat ura si invidie din cauza lui? Mai terminati cu spionita de care suferiti...nu sunteti in stare sa cresteti o floare daramite sa mai dati morala si commenturi despre viata cuiva. Rusine sa va fie!ipocritilor . suneti mai josnici decat oricine!

    ReplyDelete