Oct 5, 2013

Deputatii PSD Adam si Nita, agresivi si dispretuitori fata de protestatarii Rosia Montana: "Bai, daca mai vorbesti o data peste mine..."

Comportament incalificabil al deputatilor PSD de Brasov, Emil Nita si Ioan Adam fata de protestatarii Rosia Montana. Cei doi alesi, autocaracterizati ca “somitati ale Brasovului”, i-au tratat cu dispret, aroganta si agresivitate pe tinerii veniti la discutii.

Desi protestatarii i s-au adresat politicos, replica deputatului Ioan Adam a fost constant una aroganta si golaneasca, in care predomina apelativul “prietene”. I s-a raspuns civilizat ca “ne luati peste picior”. Replica lui Adam? “Prietene, daca mai vorbesti asa dur o sa ne pierdeti!”.

Exemplu de dialog in care la constatarile civilizate si de bun simt ale tinerilor, cei doi parlamentari au raspuns dispretuitor, in bataie de joc.

Protestatara: “Este prima data in istorie cand un partid de stanga apara interesele unei corporatii straine impotriva intereselor tarii”.
Ioan Adam: “Domnisoara, nu stiu ce scoala ai. Eu am scris carti in materie, cum adica stii? Haideti, ziceti, ziceti, stiti dumneavoastra”.



Nici deputatul Emil Nita nu s-a lasat mai prejos. “Alo, tonul, sunteti invitati aici. Sunteti foarte artagos”, s-a rastit Nita. Atentionat ca i se va cere demisia daca va vota pentru proiectul RMGC, deputatul PSD a cerut agresiv sa nu fie amenintat (!?): “Nu ne amenintati. Faci cu mana la mine! (...) Sunt speriat definitiv”.

Pana la urma, tot Emil Nita a fost cel care a trecut la amenintari pe fata. “Daca mai vorbesti o data peste mine… Bai, eu sunt educat, pe mine m-a educat mama si tata”.


In ca o data, toti protestatarii invitati au folosit formule pe politete in dialog cu parlamentarii PSD.



11 comments:

  1. Anonymous12:35 PM

    Dar protestatarii chiar au fost nesimtiti. Inca de la inceput au vorbit unul peste altul. Asta chiar e lipsa de educatie.
    In astfel de discutii trebuie sa arati respect reciproc, chiar daca nu esti de acord cu ceilalti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. brasoveanu12:52 PM

      Respectul trebuie sa vina in primul rand din partea parlamentarilor, aia doi au salarii, secretare, masini si cazare din taxele si impozitele platite de "nesimtitii" aia de protestatari.

      Pe banii mei, nimeni nu-ma da lectii de educatie, cu atat mai putin escrocii aia doi.

      Delete
  2. Anonymous11:16 PM

    Protestatari de profesie observ. Domnul Erwin Albu de la Codlea, cunoscut pentru problemele avute cu legea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa-i, Erwin Albu a blocat o strada, Ioan Adam ne-a blocat tuturor fondurile UE. http://www.evz.ro/detalii/stiri/de-ce-ne-blocheaza-ue-fondurile-europene-1049848.html#ixzz2gvymgrEg

      Albu s-a ales cu o amenda, Adam cu un milion de euro.

      Delete
    2. Anonymous8:38 PM

      Doar atat? Are prin conturi muuuult mai mult.

      Delete
  3. Anonymous11:20 PM

    Chiar corecta exprimarea dlui Nita, politicoasa in al 3-lea material. Cam incoerenti protestatarii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. brasoveanu1:00 PM

      Bine, domnule Nita, n-am auzit bine. O intrebare, doar. Tot asa de politicos v-ati adresat si ziaristei pe care ati vrut sa o violati in biroul de la Tractorul?

      Delete
    2. Anonymous8:35 PM

      Care dintre ele ????

      Delete
    3. Anonymous8:40 PM

      Tot asa cum s-a adresat si lui Ghise cand se ruga de el sa mai intre in Parlament.

      Delete
  4. Parlamentarii o sa aibe respect cand o sa fie luati la suturi, cand li se pune streangu de gat sau can eo sa fie luati pe sus de multime. Atunci o sa aibe ei respect fata de populatie. Adica niciodata :-(

    ReplyDelete
  5. Anonymous1:28 AM

    sunt curios daca Adam s-a adresat tot cu "prietene" si alora care au legalizat se pare la judecaria Brasov jocuri de intrajutorare...Intreb,nu dau cu parul...

    ReplyDelete