Mar 12, 2014

Conspiratie pentru demiterea lui Aristotel

Aristotel Cancescu se afla pe un foarte onorabil loc trei in clasamentul celor mai antipatice personalitati din Romania. Imediat după Traian Băsescu şi Victor Ponta.

Proiectul initiat de Gandul, Demite-l, in care pot fi votate personalitatile de care vrei sa scapi din spatiul public, atrage o mulţime de brasoveni care vor sa scape de Aristotel Cancescu. Şeful CJ de la Brasov a ajuns in top trei, imediat dupa Basescu si Ponta, fiind mai antipatizat decat Elena Udrea, Dan Voiculescu si chiar Mihai Gadea.


Prezenta lui Aristotel atat de sus in top este extrem de curioasa, dubioasa chiar, este greu de crezut ca s-au mobilizat din senin mii de brasoveni, ca altii din tara nu prea au de ce sa-l demita, pentru a vota pe site-ul Gandul. Nu poate exista decat o singura explicatie: cineva a mobilizat o multime de oameni pentru a-l executa pe Aristotel sau a ordonat un atac informatic. Cei de la Gandul au anuntat ca s-au confruntat déjà cu asemenea atacuri, in care se urmareste ridicarea in top a unora.

Oricare ar fi varianta reala, exista doar doua posibilitati, doi oameni care au interes si resurse pentru asa ceva. Unul este seful PSD Brasov, Constantin Nita, care ar fi putut mobiliza pesedimea locala sa voteze, iar al doilea este primarul de la Codlea, Catalin Munteanu, si el membru PNL, dar inamic inversunat al lui Aristotel.

Probabil ca deja Aristotel a albit la loc de nervi.

3 comments:

 1. Anonymous9:04 PM

  8855 de voturi si niciun comentariu...��
  PS: Gandul creste la trafic pe vopseaua lui Aristotel ...

  ReplyDelete
 2. Anonymous9:14 PM

  Trebe sa faca iute Onelia un contrasondaj.

  ReplyDelete
 3. Anonymous6:59 PM

  La Gandul lucreaza un ziarist brasovean ca a avut citeva procese pe rol cu seful CJ.

  ReplyDelete