Mar 6, 2014

Kraila se cere iar la puscarie. Nu-l asculta nimeni?

Consilierul local PDL Vasile Kraila anunta ca va strange semnaturi pentru ca Traian Basescu sa il gratieze pe fotbalistul Gica Popescu.

"A făcut o greşeală, singura din viaţa lui, pe care a şi recunoscut-o, şi nu cred că merită ce i se întâmplă. Sînt atîţia alţii care bîntuie prin ţara asta liberi, după acţiuni mult mai grave...“, a declarat Kraila. (sursa)

Kraila are mare dreptate, unul dintre cei care bantuie liberi prin tara, "dupa actiuni mult mai grave" este chiar el insusi. Vasile Kraila are pe constiinta doi morti plus numeroase actiuni penale, insa nu numai ca nu a facut o zi de puscarie, dar mai si ocupa functii importante in Brasov.


Brasovul Tau a facut o lista a aventurilor penale si bahice ale consilierului PDL, insa aceasta a disparut de pe site-ul lor.

Actualul consilier local PDL a omorât cu maşina, înainte de Revoluţie, prin 1986 sau 1987, o fetiţă aflată pe trotuar. "A strivit-o între maşină şi stâlpul din gardul unei case”, declară, sub rezerva anonimatului, un ofiţer de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Braşov.

“A fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă iar dacă a fost condamnat, asta nu-mi mai aduc aminte, a beneficiat mai mult ca sigur, de Decretul nr.11 din 1988, prin care se amnistiau toate pedepsele până la 10 ani”, precizează ofiţerul de la Poliţia Braşov.

Un alt accident, marca Vasile Kraila, este datat 2003. De această dată, la Buftea, se dictează neînceperea urmăririi penale.

Într-un al dosar penal, consilierul local PDL Vasile Kraila, are în primă instanţă, o condamnare la un an de închisoare cu suspendare dar şi interzicerea unor drepturi. Asta pentru infracţiunea de emitere de file CEC cu date false. Potrivit rechizitoriului, Vasile Kraila, în calitate de administrator la o firmă, a fost trimis în judecată pentru că a emis 27 de file CEC deşi ştia că în cont, nu există bani. Prima instanţă decide, pe 6.09.2007, condamnarea lui Vasile Kraila la un an de închisoare cu suspendare executării pedepsei pe un termen de încercare de 3 ani.

In 2009, Kraila a fost prins de poliţiştii braşovenii conducând autoturismul personal în stare avansată de “veselie”. El a refuzat etilotestul precum şi recoltarea de probe biologice, motiv pentru care cazul a fost trimis spre parchet, în vederea constituirii unui dosar penal. De asemenea, i-a scuipat pe politisti.

In 2012, Kraila a fost declarat incompatibil de ANI pentru afaceri cu Primaria. El a candidat apoi bine mersi si a fost ales din nou consilier si promovat apoi in afacerile fotbalistice, mai recent hadbalistice, ale municipalitatii.

"Ce i se întîmplă acum lui Gică Popescu este îngrozitor", zice Kraila. Corect, poate il aude cineva si ii face un pic de dreptate fotbalistului, sa fie bagati dupa gratii si aia cu cazierul mai gros.

Alte antecedente: Un prim efect politic al jafului: Kraila se cere singur la parnaie

No comments:

Post a Comment