May 29, 2009

Cel mai bogat consilier local isi tine milioanele-n saltea

Prim-vicepresedinte PDL Brasov si consilier local, Mihail Tarba poate fi considerat cel mai avut si plin de malai ales al brasovenilor. Peste doua milioane de euro ii apar in declaratia de avere, proveniti din vanzarea unor terenuri. Dar, baiat simplu de la tara si temator pentru banutii lui, alege sa-i tina sub perna, la saltea, prin ciorapi sau in chiloti, pentru ca nu se regasesc si in vreun cont bancar pe numele sau. Dupa cum se vede.
Altfel, Tarba este un mare artist al jongleriilor imobiliare, mai ales de cand a devenit consilier iar partidul sau controleaza Brasovul. Pintr-o astfel de smecherie imobiliara si-a tras PDL televiziune, cumparand RTT de la PSD cu banii obtinuti de Tarba pe un teren plimbat si spalat prin Consiliul Local pana si-a marit valoarea de peste zece ori. De ceva vreme, cu sprijinul masiv al primarului si partidului, amusina vartos si da tarcoale pe la pretioasele terenuri ale Institutului Cartofului.

1 comment:

  1. this sounds like the same person (Mihai Tarba of Karizma Realestate agency) that rented out my Brasov apartment to someone without my knowledge and tried to get ownership of my land. Always smiling, always nice, while he has his hand in your back pocket.

    ReplyDelete