Apr 23, 2012

Imagini: Circ politic la Sarbatoarea Junilor

Cea mai frumoasa si mai asteptata sarbatoare a orasului, defilarea Junilor Brasoveni, a fost pangarita in acest an de manifestarile politicienilor aflati in campanie electorala. George Scripcaru s-a gandit sa-si testeze popularitatea si s-a avantat in multime. A fost huiduit la greu si era la un pas sa ia si bataie de la revolutionarii si membrii PSD si PNL imprastiati strategic in multime. Mai jos aveti un clip postat de un membru PNL aflat, intamplator nu-i asa, in zona.


De cealalta parte, cei de la PDL au inventat rapid o poveste pentru a spala onoarea sifonata a primarului, prin care huiduielile si imbrancelile au fost de fapt intre liberali si pesedisti.

Ce-i drept, pedelisti nu prea erau prin multime, ei infigandu-se direct intre juni, desi n-aveau nicio treaba nici cu Scheii, nici cu apartenenta la vreuna dintre gruparile de juni. Il avem mai jos pe Mihai Ionita (dreapta), un foarte activ lider de tineret al PDL Brasov, care s-a gandit ca nu i-ar strica o asa imagine pentru campania electorala. Cel din stanga este un june pedelist care provine de la Iasi.

12 comments:

  1. Corecta apreciere, cu 2 precizari: 1.Scripi a dorit cu dinadinsul sa intre in multime, ca sa arate cat de golan e. 2. PDL-isti erau peste tot, mai ales in echipa ,,independentului Tucunel”. Deci, Scripi si Ialo si-au cautat-o cu lumanarea

    ReplyDelete
  2. uite una si mai interesanta cu Ionita si salutul lui nazist: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=396792523686579&set=a.396792363686595.103180.100000675056858&type=1&theater

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:12 AM

    Dezinformarea oamenilor prin inducerea ideii ca exista tensiuni in USL este tot ceea ce mai pot face cei din PDL, dar, adevarul este ca brasovenii nu-l mai suporta pe Scripcaru si mai ales pe Ialomiteanu, iar in momentul in care cei doi au aparut in zona in care membrii USL, impreuna cu numerosi simpatizanti petreceau, lumea a inceput sa-i huiduie si au incercat sa-i agreseze fizic pe Scripcaru si Ialomiteanu. Nu au existat alte conflicte. Acesta este adevarul; nu sustin o astfel de manifestare si regret evenimentul dar lumea a ajuns la saturatie! Sfatuiesc toata lumea sa nu foloseasca violenta si adevarata "lovitura" sa o dea la alegerile din 10 iunie. O zi buna tuturor! Susanu Sorin

    ReplyDelete
  4. Anonymous7:57 AM

    Mihai Ioniță locuiește in Schei de 15 ani, bunicii lui au fost Scheieni, a făcut liceul la Pedagogic și este june Albior. Ca și Sorin Susanu de la PSD de altfel. Păcat că politizați sărbătoarea asta frumoasă a brașovului cu mizerii politice. Rușine!

    ReplyDelete
  5. Se vede clar ca erau membri PSD. Simpatizanti PSD exista? NU cred. Cel putin nu in Brasov. Oricum e o atitudine comunista tipica PSD-ului. Imi pare rau de cei de la TNL ca au asemenea "colegi".
    Si inca ceva, ptr colegul Susanu, vocea catorva pesedisti beti nu e totuna cu vocea poporului. Scripcaru inca se bucura de aprecierea majoritatii brasovenilor.

    ReplyDelete
  6. Anonymous3:07 PM

    Oamenii nu s-au revoltat doar impotriva lui Scripcaru, ci si impotriva domnului Ialomiteanu, fostul ministru de finante.

    ReplyDelete
  7. a fost un gest " jegos" al primarului care nu avea ce cauta in mijlocul celor din psd, mai mult strigand " poate ii chem pe aia de jos sa va bata"... ialo nu avea ce cauta acolo si nici puchianu, singurul obiectiv al acestora a fost sa scandalizeze multimea

    ReplyDelete
  8. Anonymous10:26 AM

    este o mare rusine ca se politizeaza aceasta sarbatoare deosebita a Brasovului ...poate chiar singura sarbatoare care este inca vie de atata timp!! Eu unu nu am nici o apartenenta politica dar oricum nu e normal ce se intampla ...Domnu Scripcaru nu a facut decat strazi si giratorii, in schimb brasovenii au nevoie de ceva mai mult , au nevoie de locuri de munca , au nevoie de un trai decent !!!

    ReplyDelete
  9. acest lucru are ca scop dezinformarea opiniei publicei, targetul PDl-istilor a fost acela de a minti lumea cum ca ar exista intre PSD si PNL, acest lucru nu se va intampla niciodata relatia dintre cele 2 partide este una solida care nu se va destrama din cauza acestor " portocalii"

    ReplyDelete
  10. la Juni nu a fost niciun circ politic.. dupa Juni a incepul circul pe net :)) de la pdl-isti a plecat tot, citez: "pentru a spala onoarea sifonata a primarului" :))
    intradevar a fost huiduit Scripi, am fost prezenta, dar.. cam atat
    mare dreptate are unul dintre anonimi cand zice ca "domnu Scripcaru nu a facut decat strazi si giratorii, in schimb brasovenii au nevoie de ceva mai mult"

    ReplyDelete
  11. Anonymous4:48 AM

    In primul rand cel din stanga nu este june din iasi cel din stanga este din brasov si nu este june pur si simplu a dorit o poza ...plus ca vocea poporului de la juni erau un grup de usl-isti alcolizati .....

    ReplyDelete
  12. Anonymous4:49 AM

    http://www.facebook.com/potcoava.daniel aici este cel din stanga

    ReplyDelete