Nov 27, 2013

Halal! Proxenetii PSD primesc onorul armatei

PSD chiar respecta suferintele brasovenilor chinuiti de Securitate dupa 15 noiembrie 1987. Intai au promovat un securist bataus in fruntea Primariei, iar de curand si-a trimis celebrii proxeneti Liviu Lupu si Mihai Ghirda sa depuna coroane de flori la troita martirilor din fata Spitalului Judetean.




Dupa cum se vede, brava ostire romana da onorul celor doi proxeneti. Lupu si Ghirda au luptat din greu prin Club X si Aristocrat cu chilotii amaratelor care se dezbracau de foame, este o onoare sa stai drepti in fata lor. A se remarca si paltonul Giorgio Armani al seducatorului Ghirda, probabil se astepta sa intalneasca ceva prospaturi printre rudele celor de la 15 noiembrie.

1 comment:

  1. Instutuția menționată de matale participă la astfel de ceremonii la solicitarea Prefecturii Brașov, organizatorul evenimentului, în baza unei legi: http://www.lege-online.ro/lr-REGULAMENT-din%20-2013-(150626).html. Din păcate, procedura de dare a onorului nu ține cont de cocalarii/peștii care depun coroane. Așa că, în cazul de față, nu ești documentat.

    ReplyDelete