Mar 18, 2009

Oprescu, Sorinele, cine-i cel mai spin doctor din Brasov?

Intr-un post de pe aici povesteam ca desteptul care a plagiat campania lui Basescu pentru a-l face primar pe Oprescu este din Brasov. Adica sociologul Gheorghe Onut. Informatia l-a suparat extrem pe un alt consultant local, Adrian Macarie de la filiala SNSPA, care el ar fi fost de fapt brasoveanul din umbra miticului Oprescu. Fapt este ca vorbele lui Macarie i-au zbarlit atat de tare barba lui Onut, incat si-a comandat azi o aparitie cam fara precedent in presa pentru a transa treaba. Subtil. Printre mistouri trantite in moaca la fel de barboasa a nefericitului care cica l-a intervievat, Onut sustine destul de limpede ca "nu am participat la" ci "am facut" campania lui Oprescu. "Pe bani buni". Pe cati? Ca daca zice si Macarie, controversa e lamurita:)

2 comments:

  1. Anonymous6:44 PM

    bre, ne lasi?
    l-am cunoscut si eu pe unul care zice ca l-a ajutat pe Obama sa iasa presedinte si mi-a aratat ca i-a trimis Obama mesaj de multumire cand a iesit presedinte.

    apoi am vazut ca daca m-am inscris si eu pe blogul lui Obama am primit pe email acelasi mesaj.

    e o vorba romaneasca, "dupa razboi, multi viteji se-arata".

    inainte de turul doi din Bucuresti, toti pulifricii care aveau si ei vreo firma de scris nume de firme pe pixuri ziceau ca pun intens umarul la campania lui Oprescu... niste idioti

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:41 PM

    Macarie? :))... ăla cu ochii albaştrii care-şi dădea restanţele din anu 1 cind era in anu 5, la 50 de ani aproape, si deja era director in aceaşi facultate la care era student? ia mai vedeti baieti cine-i specialistu de la comunicare! :)

    ReplyDelete