Apr 29, 2009

Cancescu s-a nascut ieri in Timisoara, azi in toata tara

Patima de a scapa Brasovul de "incultul, rudimentarul si abuzivul" primar, pe care l-a sustinut sa castige alegerile din 2004, il face pe Aristotel sa-si cam uite originile. Daca in conferinta de presa cu anuntarea candidaturii el este "un braşovean adevărat, care s-a născut, a trăit şi munceşte în această comunitate", pe saitul personal este "adevarat" in alta parte.

3 comments:

 1. Si nu vad care e problema?Dar de cei care bateau campii in ultima campanie ,ca sunt ei oameni ai locului,ca in colegiul 2 toti erau Saceleni ;nu ati vociferat nimic !Scripcaru cu toata clica lui,or fi brasoveni?

  ReplyDelete
 2. Anonymous12:31 AM

  Ce fain!Le punctati,fratilor,nu gluma!Dar cu brasovenii adevarati si puri discutia poate fi mai ampla,subiectul este deosebit de complex...Sute de ani,brasovean in adevaratul sens al cuvantului nu prea putea fi oricine.Dincolo de ce se vehiculeaza la greu din surse cam prea foarte orgolioase ca sa fie si credibile nici macar trocarii,scheienii zilelor noastre nu pot fi considerati brasoveni vechi si adevarati!Se supara cineva? De ce?Pentru ca scheienii au primit tarziu, tarziu de tot,inainte de inchiderea localului,dreptul de a intra cetate!Ca dovada ca si acum se bucura si se dau juni pe chestia asta!Vrem sau nu vrem,in cetate erau altii!Ei au facut zidurile alea groase pe care unii le dau acum cu var,ei au facut bastioanele in care acum se carciumareste sau se culturaleste cu pseudo poietzi de poietzi lansati in timpul pionieriei de revista propagandistilor culturali,Astra!
  Ei au facut orasul asta vestit si important!Asa ca putem sa fim patrioti,locali sau mai putin bastinasi,dar nu putem sa stergem cu buretele o istorie.Putem doar sa o ignoram si sa ne dam mari cu ce lasam noi posteritatii!Cartiere insipide ca Valea Cetatii sau Bartolomeu,uzine falimentare,sexurile giratorii,turismul de conferinta sau asfaltul care nu reuseste sa acopere de prost ce e nici macar gropile tranzitiei ,daramite biografiile romantate si trucate!
  Hai pa ca ma grabesc sa nu pierd avionul la Ghimbav International!

  ReplyDelete
 3. Si cititorii nostri puncteaza mai bine decat ai lor:)

  ReplyDelete