Apr 10, 2009

Ce chiloti mai zboara pe la Judet si Primarie

Un banc cu cetateni dintr-o zona geografica familiara unei bune parti a brasovenilor zice ca la intrebarea abisala "ce sunt chilotii?", raspunsul ar fi "aia de chiloteaza avioane".

Abisale trebuie sa fie si zguduirile intelectuale ale celor doi sefi rivali de baobab, contemporani printr-un straniu accident istoric cu zborul motorizat. Dupa ce si-a atarnat fiecare ba un giratoriu, ba un laser cu placuta de domeniul cu liane, zdranganele de impresionat supusii de pe crengile inferioare, mai lipsea si niste harmalaie. Care a crescut de la onomatopee si amenzi scuipate, la zgomot de motoare greu turate prin materia cenusie. Se cheama evolutie ca fiecare vrea aeroport la el in baobab, dar prostie erecta sa planezi peste veriga lipsa care este autostrada. Pentru ca numai in tara baobabilor se aterizeaza direct in mijlocul junglei, de unde ori se fuge de spaima lighioanelor, ori se trece direct la vanarea lor. Nici n-ar fi rau daca s-ar incepe cu alea politice.

Pana sa se faca autostrada care sa aduca avioane la Brasov, chilotii vor ramane doar in capetele celor doi, de unde vor decola eventual spre inamic si numai cei cu partea maro in fata.

No comments:

Post a Comment