Apr 30, 2009

Senzational, incultii lucreaza din interior

Ocupat sa izbaveasca Brasovul de incultul de primar, cruciatul literat si fotograf amator, Aristotel Cancescu, nici n-a bagat de seama ca Scripcaru i-a si infiltrat partidul cu oamenii lui. Acestia nu sunt greu de recunoscut pentru ca utilizeaza un cod lingvistic specific pentru a se recunoaste, brevetat cu mult succes de catre stapanul lor. Dar pentru derutarea inamicului au adoptat un mesaj pliat pe asteptarile sale.
Tactica a avut succes si a reusit sa insele vigilenta luptatorului cu incultura. Infiltratul se numeste Dan Borcea iar aceste randuri exprimate intr-un dialect necunoscut cu vagi accente de limba romana zac pentru ochii si intelegerea coordonatorilor sai pe blogul personal. Blogarul Dan Borcea este din Sacele si a fost dat afara din PNG de catre blogarul Sorin Basca pentru a face acum cariera in partidul elitelor care este PNL. Despre cum a reusit sa penetreze adanc structurile liberale si sa devina iubit chiar si de cei care nu-l voteaza, ne povesteste in ritm de manele viitorul candidat al PNL la Primaria Sacele.
Sau o fi vreo strategie de-a lui Cancescu de a invinge oamenii lui Scripcaru cu armele lor?

8 comments:

  1. f f f tare! fara sa stii si fara sa vrei, m-ai razbunat! iar nevasta lui borcea, "blogheritza" la randul ei, e "pe acelasi calapot", ca sa o citez. Multumesc! M

    ReplyDelete
  2. Anonymous9:13 PM

    interesanta nominalizarea domnului Borcea pentru primaria sacele... se pare ca cei de la pnl si-au cam pierdut busola, asta in cazul in care borcea nu s-a autopropus.

    nu vad cum l-ar putea propune pnl la primarie pe un om care se ocupa cu furtul de lemne...

    ReplyDelete
  3. @sebeni Dupa cum arati,mi-a spus sotul meu ca esti tare in gura dar sa sti ca el este tare acolo unde trebuie si nu tine gura deschisa ca ai putea sa ai satisfactii!

    ReplyDelete
  4. @anonim Ba,n-ai taiat tu lemne,cati pomi a plantat Borcea.Hahalero,da-ti numele ,mai fatuco !

    ReplyDelete
  5. Ba,baiatule,ma doare exact unde nu ma arde soarele de parerea ta.Tu n-ai sa ajungi niciodata un BRAND,ca DAN BORCEA.

    ReplyDelete
  6. Mariana, de unde stii ca n-am stiut?:)

    Ramona, este imbucuratoare prezenta ta, dar nu te simti putin cam ciudat pe aici?

    ReplyDelete
  7. brasovene, dau o bere! ps. pazea! ramona vegheaza....

    ReplyDelete
  8. Anonymous12:27 PM

    Ingrozitor individu'... sinistra tara...

    ReplyDelete