Jun 16, 2009

Cate ceva despre mascarada de consultare publica cu Kancerspan

Grupuri de presiune aduse sa huiduie criticii Kronospan, papagali veniti sa recite intrebari cuminti de pe foile date inainte de Kronospan, un moderator care pupa impartial in curul canceros al Kronospan si o concluzie ca un pumn in gura sosita din partea partidului care domina Brasovul: "Fabrica e gata si TREBUIE sa produca" - Mircea Rata, consilier local PDL.

Una peste alta totul a functionat conform “planului” au existat si “bocitoare” care de fiecare data cand cineva avea ceva de spus impotriva acestei fabrici incepeau sa vocifereze ca acei oameni sa fie scosi din sala, si ca sa fie totul ca la carte facut aceste persoane aveau scoase la imprimanta foi cu intrebari pe care sa le puna in timpul conferintei. (34life.org)

La un moment dat, un batranel care a reusit sa si adoarma de cateva ori in ciuda agitatiei din sala, s-a trezit ca este convocat de “moderatorul” Tucunel. Dupa ce s-a prezentat ca fiind un simplu brasovean pe nume Chitu, evaluator de profesie, a inceput sa combata si ridice in slavi fabrica. Noroc ca, fiind luat prea repede, in loc sa spuna Kronospan a zis Scorillo si atunci lucrurile s-au mai limpezit. Facea parte din “trupa de teatru” fiind tatal patronului firmei Scorillo, cea care se ocupa de constructia fabricii Kronospan de la Stupini si era si el in misiune. (Lucian Brandus pe webblog.ro)

Deci Q.E.D.

1 comment:

  1. Anonymous10:38 PM

    sunt supefiat... unde e presa din bv??? chiar toata a fost cumparata cu o ruleta si cateva placi de PAL ori OSB???
    incredibil. sunt suparat ca dom;nu rata s-a bagat pt nevasta lu stolojan...el are treaba doar cu-george scripcaru, este primaru-alte chestii de gramatica ori bun-simt nu au nici o legatura cu personajul...profu

    ReplyDelete