Jun 21, 2012

Jale, ni se impusca toti pesedistiiRepede, repejor, luati armele pesedistilor ca ramanem fara conducatori. Cineeee o sa mai aiba grija de banutii nostri, cineeee, cine? Update. Un accesoriu absolut necesar pentru cei care se solidarizeaza cu Adrian Nastase se gaseste AICI.

1 comment:

 1. Anonymous11:56 AM

  Cazul Nastase a fost rezolvat in sfera penalului si a intrat in zona psihiatriei!
  Nu stiu ce forta politica va mai avea tupeul sa il scoata in fata de acum inainte!Chiar daca ii va expira interdictia de a candida si de a fi ales!Ce fac acum fruntasii pesedei care strang randurile in jurul condamnatului se cheama pe termen mediu si lung sinucidere politica!
  Dincolo de generalizarea ironica a problemei Nastase eu zic ca ar fi mai interesant sa ne gandim la impactul condamnarilor evident mai substantiale ale sputzerilor lui Nastase,Jianu and Co,in randul lingatorilor de clante care populeaza in zona politica judetele,orasele si comunele...
  Pana acum astia care bagau mainile dincolo de cot alaturi de figuri emblematice ale politichiei nationale,judetene sau locale erau oarecum convinsi in sinea lor ca au asa,un fel de imunitate.
  Precedentul exista,sezonul de vanatoare la intangibili de abia incepe!
  Presimt ca va fi criza de morcovi!

  ReplyDelete