Jun 27, 2012

Nikita, Naomi si Piticul Porno garanteaza pentru Fodor

Dupa ce au aflat despre senzationala ascensiune a lui Fodor din partidul domnului Dan, vedetele OTV au emis o scrisoare deschisa in care isi exprima satisfactia pentru alegerea colegului lor. Scrisoarea a fost trimisa liderilor USL Brasov prin intermediul Cancan, Click si Libertatea, insa continutul a ajuns mai repede la BrasovNews multumita clarvazatoarei Harra.



Draga domnule Nita si draga domnule Atistorel, 


Deci, suptsemnatii am aflat ca colegul nostru de la partid va conduce asa oras frumos care este foarte corect ca el sa fie. Garantam pentru calitatea lui umana de persoana care a fost alaturi de domnul Dan cu bani care nea dat si noua care am facut audienta. Decat cu noi a facut domnul Dan audienta ca sa afle oamenii de partidul care a candidat domnul Fodor care este acum sef la Brasov. 


Ne esprimam multumirea pentru alegerea facuta cu domnul Fodor care merita brasovenii asa om de valoare si suntem gata sa venim si la televiziunile care este ale domnilor voastre sa facem si aici audienta si sa alungam toti ciocoi. 


Putem sa venim oricand la Nova si MIX, gen 


Pa va pup dragilor 


Naomi
Nikita
Piticul are putina treaba semneaza si el

2 comments:

  1. Anonymous2:49 PM

    Naomi, Nikita si piticul atomic adunat toti 3 cred ca aveti unul , maxim doi neuroni care saracii se plictisesc de moarte.
    Nici nu are rost sa mai imi bat tastatura degeaba pentru ineptiile pe care voi le debitati ...

    Al vostru "suptsemnat" :)))))

    incredibil :)))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6:56 PM

      Elodia,tu esti? Esti ofticata ca te-au uitat astia de la Brasovnews?

      Delete