Jun 30, 2012

Nunta mafiotilor din Consiliul Local. Nasu' mare: Petrica Hogea

Infractorul Petrica Hogea, cu o condamnare de cinci ani de inchisoare la activ, a supravegheat indeaproape nunta dintre USL si PDL din Consiliul Local. Urmariti un foarte sugestiv documentar, realizat de fotograful Razvan Boaca.


Infractorul Hogea (dreapta) negociaza darul impreuna  cu interlopul Ghirda. Securistul Paraschiv urmareste atent, nu si-a pierdut reflexele.


In fata sefului, valetul Ovidiu Fodor repeta ce are de facut.


Infractorul Hogea si infractorul Kraila. Socializeaza. "Ce, ba, esti smecher cu aia cinci ani ai tai? Eu as fi luat 20, daca nu ma faceau astia sef de partid".


Infractorul Hogea incearca sa afle de la proxenetul Lupu istoricul amoros al miresei.


Interlopul Ghirda mediteaza: "Mi-au zis astia sa nu ma incurc cu hotii de la PDL, da' cred ca se refereau la aia mici".

Si acum, frumoasa pereche. Mireasa zambeste fericita.

1 comment:

  1. Anonymous9:01 AM

    Foarte reusit materialul vostru! Peste ani,probabil nu foarte multi,cand acesti oameni vor deveni istorie,educatie fizica sau geografie,cineva se va referi la fair play-ul unor negocieri de ultim moment din 2012 cu androidul pe masa.Sau in manutze.Sau in buzunare.:)Asa ca nu va mai ambalati,dincolo de stanga si de dreapta,androidul este elementul comun in care toti par sa aiba incredere.Altfel nu si-ar fi soptit vorbe langa el.Ca sa nu mai batem apa in piua am putea concluziona ca viitorul apartine androizilor,al celor care asculta androidul...Ceva de genul asta.

    ReplyDelete