Jun 1, 2012

Nu prea mai avem brasoveni destoinici

In cazul in care n-ati observat, doua din cele trei pozitii publice importante din Brasov sunt ocupate de cetateni din judetul Neamt. Primarul Scripcaru este nascut la Buruienesti (judetul Neamt) iar prefectul Mohaci la Piatra Neamt (judetul Neamt).

Cu acest prilej merita reamintita o istorioara.

Dupa castigarea alegerilor din 2004 de Alianta DA (PNL-PD), la usa proaspatului primar si sef al PD s-a infiintat directorul Oficiului pentru Protectia Consumatorului Brasov, Mihai Mohaci de la PSD, cu o rugaminte foarte speciala. "Domnu' George, si ce daca suntem in partide diferite, noi, care provenim din acelasi loc, trebuie sa tinem aproape unul de altul, sa ne sustinem".

Se pare ca noul jupan al Brasovului s-a sensibilizat la asa argument, astfel incat Mihai Mohaci n-a fost schimbat pana in 2006.

In 2012, cand PSD a trebuit sa numeasca pe cineva prefect in Brasov, George Scripcaru si-a adus si el aminte ca stie pe cineva cu care vorbeste aceeasi limba.

PS. Dupa cum bine se stie, a treia functie importanta din Brasov este ocupata de un cetatean din Timisoara nascut in alta parte.

4 comments:

 1. Anonymous12:10 AM

  Chiar trebuie sa citesc toate prostiile astea! Luati-va de ce face ca prefect! A gresit cu ceva? Tara arde si baba se piaptana!
  Rusine sa va fie! Va legati de toate prostiile numai de ceva concret nu!
  Aruncati praf in ochii alegatorilor acum inainte de campanie! Doar doar mai prindeti cateva voturi pentru stiti voi cine!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mai interesant este ce nu face, din ce ar trebui sa faca:

   d) verifică măsurile întreprinse de către primar sau preşedintele consiliului judeţean în calitatea lor de reprezentanţi ai statului în unitatea administrativ-teritorială;

   f) verifică legalitatea actelor administrative adoptate sau emise de către consiliul judeţean, preşedintele consiliului judeţean, consiliul local sau primar;

   Delete
 2. Anonymous12:11 AM

  erata: "inainte de alegeri"

  ReplyDelete
 3. pe 10 iunie vom avea un primar brasovean, un primar de care Brasovul are nevoie, domnul Catalin Leonte!

  ReplyDelete