Jun 28, 2012

Va fi distractie. PSD isi va lua teapa de la Aristotel

Vineri, in Consiliul Local se vor vota viceprimarii. Cica intelegerile ar fi cu Razvan Popa (PSD) si Adrian Atomei (PNL) ca viceprimari si Ovidiu Fodor (Partidul Poporului – Petrica Hogea) ca city - manager. Insa, ar trebui remarcate cateva aspecte.

Intelegerea cu mascaricii OTV nu a fost parafata de USL, ci de PSD Brasov. Cei care au anuntat protocolul au fost doar cei de la PSD si partidul lui Hogea, de la Aristotel se aude o mare liniste.

PNL si PDL isi fac reciproc o curte asidua, materializata prin oferta de pace a lui Aristotel si limbile profesioniste ale lui Sorin Grigorescu de la PDL.

Intelegerile din USL nu se prea respecta oricum prin tara, a se vedea cazurile de la Alba, Tulcea sau Pitesti. 

Asa ca de vineri este foarte posibil sa avem un viceprimar de la PNL si unul de la PDL, iar pe acelasi sistem de aliante sa se ajunga ca la Consiliul Judetean sa fie un vicepresedinte de la PNL si inca unul de la PC, adica tot PNL.

Update. Nu a fost vorba de o alianta PNL-PDL ci chiar de de una PNL-PDL-PSD-PPDD-FDGR-UDMR-PC plus secretara, portarul si vreo cativa cetateni nevinovati adusi de pe strada, pentru ca unanimitatea intru propasirea pe inalte culmi a brasovenilor sa fie evidenta. Deci, viceprimari sunt cei anuntati dinainte, plus valetul infractorului Hogea pe post de city-manager. Cu asa unanimitati nu se va auzi nimic cand asa manageri ne vor face la portofele.

3 comments:

  1. Anonymous4:16 PM

    Sa nu uitam ca si pesedistii au vrut sa-i dea o teapa mare lui Cancescu la locale,cand l-au sustinut pe sub mana pe Tucunel.

    ReplyDelete
  2. Anonymous6:28 PM

    Cancescu este papusarul care il manevreaza pe Hogea! intelegerea Cancescu / Hogea dateaza dinaintea alegerilor. Hogea a facut tot ce a putut sa iasa Cancescu , asa ca nu se stie cine trage cui teapa!
    Ar fi cel mai amuzant sa ia Hogea tzeapa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6:55 PM

      Pai dupa logica ta Hogea este papusarul judetului sau al orasului...Iar astia din fruntea primariei si CJ sunt papusile lui...Hmmm,orasul Stalin sa fi ajuns la mana unuia cu prenumele Petrica? Ma indoiesc!Sau nu!?

      Delete