Nov 11, 2012

Ion Dinita, un taran USL cu 40 de terenuri si caruta X5

Candidatul USL din Colegiul Astra - Metrom, Ion Dinita, se prezinta ca un "om simplu, muncitor, fiu de taran al acestui pamant".  Am incercat sa aflam al carui pamant, si am descoperit ca sunt vreo 40 de fapt, printre care si unul in Marea Britanie.

Potrivit declaratiei de avere (vezi AICI), Dinita are 40 de terenuri imprastiate prin Brasov, Bucuresti, Sighisoara, Braila, Navodari si chiar in Marea Britanie. El s-a legat de glie cu cat de multe case a putut, adica vreo 15, din care trei sunt resedinte de vacanta. Ca orice taran care se respecta, Dinita are si o caruta pe masura, un BMW X5, productie 2010.


Sambata, taranul Dinita a iesit la piata sa intalneasca alti oameni la fel de simpli precum el. S-a induiosat atat de tare, incat le-a oferit din ce are si el in exces prin hambar, adica mai un apartament englezesc de lux, mai o punga cu niste hectare la mare.


PS. Dupa cum este de generos, se pare ca Dinita a scapat definitiv de saracie. Amanunte AICI.

 Citeste si: Cancescu si ai lui au umplut teschereaua taranului: Ion Dinita - 20 de milioane de euro din contracte pe bani publici

7 comments:

 1. Anonymous1:06 AM

  :)) Asta-i un material demn de Drum Nouul anilor 50! Bravo lui ca are! Nu va ajunge gloata,turma de coate goale care viruseaza politica romaneasca din 1946 incoace?
  Daca omul are ceva belele sariti cu dezvaluiri.Dar a taxa un om ca are caruta,case si terenuri e cam nashpa pentru anii astia.Chiar daca-i campanie...

  ReplyDelete
 2. Omul este taxat pentru ipocrizie. Pe langa faptul ca este "om simplu" si "fiu de taran" unde mai apare in prezentarea sa ca este si unul dintre cei mai avuti brasoveni? Sau asta este un amanunt lipsit de importanta?

  Evident, daca scria ca are 15 case, X5 si un milion de hectare era greu de explicat electoratului USL de unde stie "că viața e grea, că plătim cu vârf și îndesat pentru întreținere", cum mai zice el in prezentarea proprie. In concluzie, un carnat demagog.

  ReplyDelete
 3. Anonymous1:39 PM

  Despre ce ipocrizie vorbim domnule?? a cui? de cand este ipocrizie sa fi pornit de jos si sa ajungi sa ai X5? probabil pentru unii care si-au facut averile in cinci ani , este ipocrizie! dar pentru unul care munceste de vreo 20 pentru astea e departe de a fi asa ceva!
  si poate explica foarte usor de unde stie ca viata e grea si ca platim cu varf si indesat pentru intretinere, stie de la cei aproximativ 600 de oameni carora le plateste salariile, stie de la ei si de la familiile lor, stie de la impozitele pe care le plateste catre stat. intrebarea e de doi lei!
  probabil deranjeaza lipsa de fite a lui Dinita, pe langa atatea fasoane!

  ReplyDelete
 4. Ah, ce subiect frumos deschidem, despre munca de 20 de ani a lui Dinita. Adica despre cum a beneficiat el de contracte cu statul din postura de membru al PSD, cat au fost aia la putere, iar apoi prin prietenul penelist Cancescu.

  Ia arunca mata un ochi pe aceste doua linkuri, sa vezi cum si-a facut Dinita banii din contracte supraevaluate pe bani publici, adica din taxele si impozitele amaratilor carora le plange de mila ca n-au cu ce isi plati intretinerea.

  http://www.adevarul.ro/actualitate/Programele-ANL-cadouri-miliarde-firmele_0_73193537.html

  http://brasovnews.blogspot.ro/2009/09/topul-firmelor-de-partid-umflate-cu.html

  Tot acolo o sa vezi si in ce mod si-a platit Dinita impozitele :)) Sau poate vrei sa citesti aici cum se milogea pe la tribunal sa fie iertat de o taxa judiciara de mai putin de 2000 euro

  http://brasovnews.blogspot.ro/2011/10/breaking-news-seful-pc-brasov-ion_26.html

  Si dupa toate astea, te duci sa smulgi voturi necajitilor, plangandu-le de mila, ca esti tu un biet baet simplu de la tara. Cum se cheama asta? Ipocrizie este un termen soft.

  ReplyDelete
 5. conu matache2:45 PM

  Nici macar acum in al 12-lea ceas nu ne-am dezbarat de obiceiul comunist de vanare de vrajitoare! da, domnule, e un hot, e un corupt, cum isi permite sa vina sa ceara votul oamenilor si faca pe ipocritul?!! indignare proletara, nu alta! sa-l punem la zid, repejor! si cu asta ne-am spalat pe maini si uite ce bine ne merge! mi se pare culmea tupeului sa ridici asemenea probleme cand avem un primar ca Scripcaru - alias Butuza et comp. si consilieri ca Fodor - alias Hogea!sa lasam glumelea astea proaste pe seama OTV-ului!

  ReplyDelete
 6. Si ce se intampla acum, in ceasul al 12-lea? Vine Dinita sa ne salveze, sa preia el toate contractele cu statul din tara ca sa dea oamenilor de munca si sa vina impozite inapoi la stat? Ia uite unde zacea cheia prosperitatii economice, in talentele de baet sarman de la tara ale lui Dinita

  ReplyDelete
 7. Anonymous7:44 PM

  Imi pare rau ca lumea nu il cunoaste pe omul Dinita.este un om cu suflet mare.
  Ce se spune despre el sunt doar mizerii PDL.
  De ce nu comentati faptul ca platim parcari linga bloc,
  ca se fac garduri prin astra care arata ca la prosti,
  ca avem un rulment la intrarea in parcul de pe varte,
  Ca avem un primar care nu stie ce sunt fisurile anale si le confunda cu fisurile peretilor,ca avem credite pentru 3 generatii,ca avem la consiliu Brasov un domn care se face ca construieste aeroporturi(Cancescu)si care a facut
  campanie ptr.PDL si altele

  ReplyDelete