May 9, 2012

Dovada ca Scripcaru nu-i incult!

In ciuda tuturor calomniilor marsave si a propriei foi matricole, George Scripcaru dovedeste ca are legatura cu domeniul exclusivist al culturii. O legatura strans infasurata pe dupa coloanele Teatrului Sica Alexandrescu.


Adversarii lui nu prea ar avea ce sa-i reproseze, ca doar de la ei a invatat sa se foloseasca de cladirile publice ca de foile de papusoi in privata din fundul curtii.

Georgica, o sa-ti poarte ghinion bannerul asta, acolo urma sa fie pus un altul cu "Vietasii", piesa montata de teatrul din Brasov dupa cartea "Vietasii de la Prahova" a lui Eugen Istodor.

Foto via newsbv.ro

7 comments:

  1. Anonymous7:41 PM

    Mesajul ala dastept e pentru maimute sau pentru electoratul din Iashov?8

    ReplyDelete
  2. Are 234 de panouri electorala, detin monopol pe tot orasul cand vine vorba de afisaj.....pentru ce le mai trebuie sa isi puna bannerele si pe teatrul dramatic?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6:41 PM

      Pentru ca acolo s-a jucat odinioara Primavara Eroului,o piesa de piesa,un fel de manea de osanale a dramaturgiei romanesti,creatia unui brasovean universitar de renume pe care nici mort nu ma mai intereseaza cum il chema sau daca il chema cineva,undeva...

      Delete
    2. Anonymous1:08 AM

      Rectific,piesa scrisa de universitaurul care tinea mortis ca Brasovului sa ii ramana pe vecie intiparita marca de orasul Stalin se chema Primavara unui Erou! Nimic important dar e bine sa fim precisi.
      Chiar asa,nu langa teatrul lui Omul a fost statuia lui tatucul poparelor?

      Delete
  3. maria ioana11:07 AM

    doar asa poate sa ajunga Scripcaru la astfel de institutii de cultura

    ReplyDelete
  4. Anonymous9:46 PM

    Patetic de-a dreptul... nici macar nu au avut curaj sa-i afiseze poza cica "Omul" domnle e mai rau ca in vremea lui Caragiale.

    ReplyDelete
  5. Anonymous9:48 PM

    Voteaza domnle "omul" Catalin Leonte e Omul de care are nevoie brasovul pentru a reveni la normal.

    ReplyDelete