May 4, 2012

Fac misto bucurestenii: Cum sa strici aspectul Pietei Sfatului

Pui un mare banner electoral pe clădirea din centru (Casa Sfatului), reclamă la candidaţii USL. Pentru că asta vrea lumea să vadă în centrul vechi al oraşului, indiferent de terasa la care stă la o înghețată sau ruta pe care se plimba, doi candidaţi dând mâna pe un banner mare cât cerul. Nu trebuia să fie o lege care să interzică publicitatea pe clădirile istorice sau din zonele centrale/turistice? Continuare.

4 comments:

  1. acele afise au fost amplasate acolo pentru ca sunt singurele locuri din brasov unde PDL-isti nu au acces, in rest toate spatiile publicitare sunt detinute de ei si nu permit nimanui sa afiseze bannere, in deosebi cele care nu le aduc lor bani in bugetele proprii

    ReplyDelete
  2. Din pacate numa pe locuri ca acestea se pot amplasa bannere intrucat PDL detine monopol pe toate afisele publicitare din Brasov si nu permit altui partid sa isi afiseze acolo vreun banner!!!!

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:51 AM

    ba lingailor portocalii, mi se rupe de politica voastra si de argumentele pe care vi le-au impregnat in neuron, voi chiar nu iubiti orasul asta? Credeti ca exista vreo justificare sa pangariti simbolul Brasovului? Ma mir ca nu ati taiat copacii de pe Tampa, sa scrieti Cancescu, ca altundeva nu ati putut sa scrieti minunatul nume aristotelic. Care, btw, oricum e prezent pe toate placutele de pe ziduri, de parca el ar fi avut mistria in mana.

    ReplyDelete
  4. @Anonymous: ai un limbaj extrem de frumos. Ca si fapt divers doar nu suntem lingai portocalii ( PDL = portocaliu asta in caz ca nu stiai ).

    ReplyDelete