May 18, 2012

Un clip ca un cap in gura

Urmariti candidatul Mihai Ghirda (stanga) de la minutul 0.30 si spuneti ce impresie va face. Ati avea incredere sa-i lasati cheile de la masina pe mana (O duc, sefu', decat s-o spal) sau sa-l trimiteti dupa tigari (Sa moara mama ca v-aduc restu')?



Cu Mihai Ghirda putem deveni atractivi, eventual, pentru Interpol.

"Sunt Catalin Leonte si cred ca Brasovul merita mai mult decat afaceristi care castiga furand statul". Corect, Brasovul merita afaceristi mai dedicati comunitatii, care au castigat furand 1.000.000 de euro doar de la brasoveni.

6 comments:

  1. dar dc nu mentionati si banii furati de PDL doar din patinuar? sunt cam de cateva ori mai mult decat pretindeti voi ca au furat acesti oameni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous11:55 PM

      corect de ce nu spuneti despre cat a furat PDL-ul??? Acum cautati nod in papura ca sa va spalati voi fetele foarte amuzant. Dar degeaba caci vremea voastra a apus PDL-istilor. Sa va duceti pe pustiu toti. Am distrus tot in tara asta nimic nu ati facut bun. JOS PDL

      Delete
  2. Anonymous3:50 PM

    Consiliul Local Brasov – perpetuarea in cacat sau de ce e mai josnic USL ca PD

    Cateva legislaturi, la conducerea unui oras de talia Brasovului, o gasca de smecheri si-a bagat mainile pana peste coate in bugetul local si cand nu le-a ajuns bugetul au mai indatorat comunitatea. Acum si-au facut si ei o stare. Nu stiu de ce, dar privind pe cei ce sunt acum in conducerea orasului si pe aceleasi personaje in anii ’90 am senzatia ca vad metamorfoza Biancai Dragusanu sau a altei panarame nationale. Nu vreau sa pronunt nume pentru ca s-ar putea sa omit pe cineva dar imi e clara in fata ochilor evolutia de la fata de la tara la pitipoanca de mall a majoritatii celor din conducerea orasului.

    Sunt de notorietate publica matrapazlacurile si afacerile oneroase. La ca re unii au protestat, altii doar au injurat in barba. Si au mai venit unii, cu doi Muppeti in frunte, care s-au apucat sa se dea de ceasul mortii si sa se jure ca va fi bine in tara, in urbe, in bloc ... Ca, cica, gata cu hotii, coruptii si alte sinonime ale imbogatirii din banul public. Multi i-au crezut, multi ii cred si acum. Doar ca acum vedem si listele. Iar ceea ce a facut USL pe aceste liste imi pare mai cinic decat oferta PD. Cand iti ridici procentul pe disperarea fata de hotie si propui hoti in loc e ca si cum celui intoxicat cu otrava de sobolani ii dai arsenic sa se faca bine. Sau la o interventie la incendiu pompierii stropesc victimele cu benzina. De-asta imi par de 100 de ori mai rai, mai cinici. O sleahta hamesita ce siluieste speranta. A cata oara?

    Si acum ... hai la vot. Ca avem de unde alege.

    ReplyDelete
  3. De ce nu va legati si voi de banii furati de PDL?
    Patinuarul acela care a costat de 3-4 ori mai mult decat unul facut in germania nu ziceti nimic? De faptul ca a promis sa constuiasca un nou stadion la standarde europene si acum nu mai avem absolut nimic? De faptul ca acum a zis ca face un bazin de inot si acum mai mult de decat probabil o sa ramanem si fara acesta....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous3:40 PM

      Vezi, asta e problema. De-asta nu vom mai iesi din cacat prea curand. Un furt nu scuza alt furt. Un hot nu e mai onorabil ca alt hot.Si chestia aia: dute tu ca sa fur eu nu mai e de suportat.Chiar nu se putea o lista a USL cu persoane cu adevarat onorabile?

      Delete
  4. Stimati activisti PSD, daca faceti click pe scrisul ala albastru (1.000.000 de euro), care reprezinta de fapt un link, veti descoperi fix o manarie PDL. Faptul ca a beneficiat un lider PSD o transforma in afacere cinstita?

    ReplyDelete