Dec 11, 2012

Deja Vu cu Pateu

In decembrie 2008, imediat dupa ce s-a constituit guvernul PSD-PDL, a prins glas si un cetatean rotofei si cu mustata de care brasovenii isi aminteau vag ca este presedintele PSD Brasov. Revenit la putere, prima grija a lui Constantin Nita a fost sa-i ameninte pe sefii serviciilor de deconcentrate ca-i va da afara.

Articol BrasovNews, decembrie 2008: Dor de abuzurile PSD? Va satisfaceti cu "Pateu"

In decembrie 2012, imediat dupa ce s-a anuntat ca USL a castigat alegerile cu 160%, iar a prins glas cetateanul, si mai rotofei acum, dar purtator de aceeasi mustata, ca sa nu fie uitat de tot.

Articol Transilvania Expres, decembrie 2012: Constantin Niţă anunţă evaluarea şefilor de deconcentrate 

In decembrie 2064, imediat dupa ce se va anunta ca PSD si Ion Iliescu au castigat alegerile, o bufnita batrana, gusata si cu mustata fleoscaita va iesi pentru a tipa ascutit "Va dau afara! Va dau afara! Va dau afara!". Brasovenii mai in varsta vor avea o ciudata si inexplicabila senzatie de deja vu. Dupa ce vor cerceta arhivele, istoricii vor descoperi ca bufnita din geamul PSD este chiar presedintele filialei, despre care nu se mai stia nimic dupa 48 ani de opozitie. Va fi impaiat si pus sa anunte schimbarea de guvern la fiecare patru ani.

1 comment:

  1. Anonymous7:15 AM

    am totusi senzatia ca o bufnita ii canta pe geamul lu' pateu si ca prevesteste ca nu prinde sfarsitul mandatului astuia....Dumnezeu mai face dreptate.. doar!
    sau o fi deja impaiat si noi nu sesizam!?

    ReplyDelete