Jan 27, 2009

Fomistii au umplut Brasovul de respect



Bataia de ieri pe cotlete la pret redus este azi cea mai vizionata si comentata stire pe internet. Iata cateva dintre reactiile compatriotilor:

Se pare ca in Brasov s-au mutat cei mai saraci romani. Sau cel putin acolo se si filmeaza fiecare bataie la promotii. Dupa bataia din Altex, unde oamenii se calcau in picioare pentru un televizor la promotie, acum brasovenii se bat pentru o caserola de carne la promotie, la Penny Market, tot in Brasov. (http://cemerita.blogspot.com)

Sunt socat de ceea ce vad. Si Brasovul se lauda ca ar fi un oras mai deosebit si cu oameni mai deschisi civilizatiei decat in alte zone. RUSINE Brasov! RUSINE parlitilor care s-au dedat la asa ceva! mananc orez fiert si imi fac o mamaliguta dar nu ma duc sa cersesc sau sa ma umilesc cu plebea! V-as incuia intr-o camera numai cu carne de porc si v-as da foc, oameni lipsiti de demnitate ce sunteti! Mi-e rusine cu voi! (Antena3.ro)

Comunistii au adus mii de moldoveni la Brasov. Ceea ce vedeti nu sunt brasoveni, ci moldoveni care au pastrat obiceiurile regiunii din care provin! (Antena3.ro)

chiar asa hamesiti sa fie aia sa se cafteasca pe o halca de carne altii se bat pe reduceri la toale noi nehalitii lu.peste ne calcam in picioare ptr o fleica cu care se vor da mari la gratar ciumetii patriei halal sa va fie (Antena3.ro)

eu sunt brasovean get-beget si m-am inghesuit la market. Care e problema, si in America e bataie la promotii. De ce sa dau vina pe moldoveni, ca astia n-au bani de market... (Ziare.com)

sa saruti la *** toti moldovenii mai nespalatule in mm de retardat ce esti ,mai *** cu muci la nas de ce esti asa bou mai cacaciosule .btasovenii sunt avuti si cumpatati :)) mai oligofrenule toti brasovenii sunt someri nici macar tractoristi nu mai sunteti . webwr du-te mai in africa poate nu o sa iti mai fie rusine mai fomistule in *** mati. (Ziare.com)

... asta-i brasovul, singurul oras din romania unde, cu ani in urma, se statea civilizat la rand ca sa urci in autobuz si nu imi vine sa cred ca s-a degradat asa, din senin. (Ziare.com)

1 comment:

  1. Cu cateva zile inainte a fost reducere la fructe.O mica repetitie generala

    ReplyDelete