Jun 18, 2012

Pe cine vom avea viceprimar de la PSD? Interlopul sau proxenetul?

Conform protocolului USL, PSD are dreptul la un viceprimar in Brasov, daca alianta reuseste sa obtina majoritatea in Consiliul Local. USL are acum 12 locuri din 27, prin urmare daca mai obtine inca doua voturi, poate sa-si puna viceprimari. Voturile pot veni atat de la FDGR, cat si de la PP-DD, dar si de la UDMR, formatiuni cu care Aristotel Cancescu se afla in relatii extrem de cordiale. Teoretic, obtinerea majoritatii de catre USL nu este o problema, daca nu se mai fac blaturi.

Constantin Nita a iesit deja la inaintare, ca sa revendice postul de viceprimar. Iar sansele sa-l obtina sunt extrem de mari. Problema este ca Leonte nu vrea aceasta functie, astfel incat Nita va trebui sa aleaga din urmatorii de pe lista.

Urmatorul, dupa Catalin Leonte, este presedintele organizatiei municipale PSD Brasov, Mihai Ghirda. Interlop.



Dupa Ghirda, PSD l-a pozitionat pe vicepresedintele filialei, Liviu Lupu. Proxenet.

Daca au fost indeajuns de buni sa ocupe primele locuri de pe lista PSD, atunci sunt perfect eligibili si pentru postul de viceprimar :))


OK, poate ca lui Constantin Nita o sa-i fie rusine cu candidatii lui de frunte, si va trece la urmatorul.  Tudor Dutu, fiul lui Gheorghe Dutu, care are un contract cu Primaria Brasov pentru construirea unui spital. Nu merge, conflict de interese.


Cine a mai ramas? Doar Razvan Popa, singurul mai curat din toata aceasta fauna, insa fara anvergura de a drena bani, astfel incat sa multumeasca sefii si clientela PSD.


Deci, deschidem bursa pariurilor: Interlopul sau Proxenetul?

Foto: Razvan Boaca

2 comments:

  1. Anonymous11:32 AM

    Razvan va fi viceprimar

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:50 PM

    Chestia cu nominalizarea viceprimarului este oricum de fatada,nu prea conteaza!Eventual pe termen lung,pentru cv...
    Apropos de blaturi si de ce se mai poarta prin lumea buna de la Bucuresti,brasovenii din politichie nu au doctorate?
    Si daca au cum se face ca le au? Nu de alta dar si pe la Brasov au aparut fara numar lucrari,tratate de inestimabila valoare cu erata sau fara...

    ReplyDelete