Jun 25, 2012

Senzational: OTV va conduce Brasovul



Interlopul Ghirda si infractorul Hogea au pus de o combinatie si il anunta pe valetul miliardarului de la Duplex '91, Ovidiu Fodor (consilier local PP-DD), ca viitor city-manager al Brasovului.


Subordonarea lui Fodor fata de Hogea este de notorietate si este foarte evidenta si AICI


Petrica Hogea, cunoscut ca patron al Duplex '91, a fost condamnat in 2004 la cinci ani de inchisoare pentru ca a tepuit cu 8,7 miliarde de lei Bancorex si Banca Internationala a Religiilor. El nu a stat nici macar o zi dupa gratii, beneficiind de protectia unor importanti lideri politici ai momentului: Vasile Bran, la vremea aceea deputat si presedinte PD Brasov (astazi membru de vaza al PNL), alaturi de Vasile Babiuc, fost ministru al apararii, ambii fiind nasi de cununie ai afaceristului. Dat in urmarire generala, Politia Brasov s-a facut ca-l cauta timp de mai bine de doi ani de zile, pana ce Petrica Hogea a obtinut un certificat medical care spune ca nu poate fi incarcerat. Pe langa mai multe afaceri, Hogea este si posesorul cotidianului "Buna Ziua, Brasov". 


Prima decizie a aliantei USL-OTV va fi anularea hotararii de consiliu local nr.298 din 31 mai 2012, prin care chioscareala lui Hogea din statia de la Universal urma sa fie aruncata la fiare vechi. Terenul pe care se afla complexul este al Primariei, iar consilierii au anulat intelegerea cu Duplex '91. 




Urmatorul pas este numirea Magdei Ciumac ca purtator de cuvant al Primariei si a lui Nati Meir ca responsabil cu impartirea celor cate 20.000 de euro.

City-managerul poate fi chiar mai important decât viceprimarii, el se ocupa de investiţiile din oraş şi poate prelua rolul primarului cât timp acesta lipseşte.

2 comments:

  1. Anonymous2:00 AM

    Cu USL-ul la palatul Victoria nici macar nu conteaza cine mai managereste,primareste,consiliujudeteneste sau viceprimareste,orasul Stalin va fi ceea ce-a fost si ce se vede!Un fel de saracie cu ifose de fante andropauzist...
    Asa pare de departe!
    De fapt,cred ca singura sansa a vechiului burg ramane regionalizarea tarii/desfintarea judetelor ca-i baga obligatoriu in vrie pe aia mai putin pregatiti si mai putin dotati care pana si pentru lins clante au nevoie de Viagra! !Asta cu conditia ca orasul sa beneficieze si de ceva noroc!

    ReplyDelete
  2. Thanks for postting this

    ReplyDelete