Oct 13, 2008

Imparatul tupeului: Secretarul Primariei Brasov si-a trecut spaga in declaratia de avere

In 2006, Primaria Brasov a incheiat cu societatea "Aurelius Imparatul Romanilor", din Sibiu, un contract de asociere pe o durata de 20 de ani, privind exploatarea turistica a lacului din Poiana Brasov. Interesul firmei sibiene era cu atat mai mare cu cat restaurantul "Miorita", de la buza lacului, era deja administrat de lantul hotelier "Imparatul Romanilor", al fostului fotbalist Aurel Munteanu. Care l-a nascut pe SC "Aurelius" special pentru operatiunile din Poiana Brasov. Avizul de legalitate a contractului a fost dat de catre cel indreptatit prin functie sa o faca, secretarul municipiului, Nicolae Paraschiv. "Aurelius" nu prea s-a tinut de treaba, ba chiar la un moment dat a incercat sa trasforme lacul in parcare. Scandalul iscat ameninta sa duca la rezilierea contractului, insa brusc apele s-au linistit.

Un inger pazitor a vegheat ca "Aurelius" sa domneasca in pace asupra lacului. Si nu pe degeaba. Declaratia de avere a secretarului Primariei, Nicolae Paraschiv, confirma cu semnatura impricinatului ca a incasat bani de la "Imparatul Romanilor".

"Imparatul Romanilor" s-a miscat foarte bine prin Poiana Brasov. Si-a deschis si un hotel de cinci stele, care se cheama, desigur, "Aurelius". Cei care au incercat sa faca ceva pe acolo stiu ca este un calvar obtinerea autorizatiilor. De cele mai multe ori nu se acorda. Dar, iata, ca se rezolva daca il platesti pe Paraschiv, al doilea om in Primarie si actionar pe deasupra la SC "Poiana Brasov" SA (conform aceleasi declaratii de avere). Desigur, nu e cazul sa aducem aminte ca "Noni" Paraschiv a mai fost si ofiter de Securitate.

1 comment:

  1. Scripcaru si Basescu sa ne lase in pace. Primarul asta o fi asfaltat si reparat el orasul dar cu ce costuri? Da oare de luni caldura? Sub semnul curajului, vreau sa il vad pe el intr-un apartament de bloc inghetzat! Hai bafta! La Brasov Votam Mircea Geoana!

    ReplyDelete